30.06.09

idag har jag verkligen startat min nedräkning till semestern! på fredag gott folk, på fredag!
jag dööööör av längtan typ.
jag och johanna ska fira med en afterwork och en fancy drink nånstans.
vet ni, idag drog frida till roskilde. hon har avgett två lägesrapporter och det verkar vara bra än så länge. jag hoppas hon får the time of her life!

29.06.09

jag hatar den här dagen

27.06.09.2

aaahhhh, nu har jag kurerat mej tillräckligt för dagen.
här kommer ett urval av bilder från igår.

vi grillade och drack rose´. här har vi madde, kvällens gäst. hon ser nöjd ut.

vi gick upp till alex och där satte vi oss och pratade och drack lite mer. efter att vi dansat såklart.

frida stter på kontiki och ser söt ut.

jag körde min klassiska kisa med ett öga, öppen mun och tungan i nån konstig vinkel.

MEN jag kan andra saker med. som att se arg ut till exempel! då ser jag ut såhär.
skrämmande, jag vet.

27.06.09

alltså igår! shit vad vi hade roligt! det var verkligen en perfekt kväll.
vi började hemma hos alex. satt på gräsmattan och vinade, grillade och åt.
gick upp till lägenheten och sjöng för madde. vår egenskrivna låt. det lät väldigt bra måste jag säga!
sen fick hon presenter. en helt ny sommarlook. hatt, väska, sjal och klänning. hon gjorde succé i sin sommarklänning!

vi gick vidare till kontiki, det var fasligt varmt och trångt. och inte fick man dricka öl ute på verandan heller - mycket skumt!
efter vi förgyllt kontiki gick vi till trädgårn och jag är inget big fan av trädgårn egentligen men herregud vad vi hade roligt! '
vi dansade, skrattade, drack och träffade vänner.
jag blev insvept i fagra killars dans och kände mej helnöjd. dom har nog en hel del fina danser som dom tränat på.. jag hade velat se mer!
bilder kommer senare, orkar inte nu, måste duscha.

25.06.09.2

jag är så tråkigt nowadays.
allt jag gör är sover och kliar mej i ögonen. jag har aldrig varit med om att det är så här jävla jobbigt att ha gräsallergi förr. den här är gräsallergiernas mastodont x1000.
jag lever fan inte ens normalt mer för ALLT jag gör är att sova och klia mej i ögonen. undra hur det ska gå i morrn?
hehe, mer kan jag såklart inte säga eftersom vissa inte ska få veta vad det gäller.

men vet ni?! jag behöver inte vara oroligt mer! london är bokat och klappat och klartt och allt jag behöver göra nu är att tänka på att om en vecka och en dag har jag SEMESTER i 4 underbara veckor!

25.06.09

nu är jag sådär som bara jag kan vara. stissig och lite ...tjaaa nervös kan man kanske säga?
jag och johanna bokade flyg till london i kväll och nu är det bara hotellet kvar.
jag är ju vaken och kan alltså boka det själv. men grejen är den att HON ska göra det.
men då tänker jag som så att om jag bokar nu och smsar henne att jag gjort det så ska det väl vara lugnt? men sen tänker jag att tänk om hon inte har sin telefon påslagen när hon kliver upp och ska boka och inte ser att jag gjort det, då blir det ju dubbelt och en massa krångel med att avboka och avbryta betalningen och allt sånt.
så jag försöker keep it cool, men sån är inte jag.
jag är inte cool och sval när det gäller. jag är ett nervmonster!
så snälla snälla snälla  gör så att hotellet fortfarande är kvar när hon sätter sej vid datorn på jobbet och bokar hotellrummet! PLEASE!!!

23.06.09

jösses!
alltså, I`m all for dancing uppenbarligen då min bloggs namn har med dans att göra.
men när man ser på puckosarna i so you think you can dance blir man lite despo.
jag vill också vara med i det programmet, fast inte göra bort mej som dom liksom, mest bara för att få dansa och ha kul. varför måste man vara så bra för? kan jag inte få vara med iaf? som ett feelgoodinslag typ? they would looove me!

22.06.09.3

ikväll mina vänner har jag varit på fotboll. nej jag har inte spelat själv men det har finland och spanien gjort. spanien vann med 2-0, good good. här har vi då lite invigningsgrejs innan matchen:

sen har vi lite spännande match:

där ser man även resultatet som matchen slutade med. alla är givetvis inte lika inbitna fotbollsfans som jag själv, till exempel mattias här, han ville mer berätta om kineser och texasbor.


han försökte förklara offsideregeln för mej, det gjorde även karin och tomas. men förstår jag den nu? nej, självklart inte. det är en konstig regel det där.

22.06.09.2

fattar ni hur svårt det är att hitta ett bra hotell i london eller? jag har slitit mitt hår i flera dagar nu! jag vill ha min lön så jag kan boka på en endaste gång!


london, london - varför gör du det så svårt att besöka dej?

22.06.09

vet ni det farliga med att vakna tidigt och inte ha nått att göra?


jooo, man slår på tv;n och där är det Sabrina - tonårshäxan.
och  man tittar verkligen på det!
HUGALIGEN!

21.06.09

alltså jag sitter här och ska försöka komma på bra saker att skriva om en viss person till min andra veckans vän denna vecka.
det finns såklart massa bra saker om den här lilla vännen men jag har ingen fantasi till att göra det roligt! och det MÅSTE ju bli roligt liksom, annars kan det kvitta!
sååå jag får lov att förflytta min veckans vän tills i morrn, så blir det två nästa vecka istället då. yup, det är så jag jobbar.

20.06.09.2

har jag förresten berättat att jag vet lite mer än alla andra?
som för nån dag sen visste jag att allan edwall skulle vara den perfekta pappan om man fått välja. och igår skrev expressen samma sak som jag..
dom borde faktiskt ha hänvisat till min blogg eftersom dom så uppenbart läste det hos mej först! ha!

20.06.09

guuud...jag är så seg idag!
jag somnade strax efter 4 i morse och vaknade 18.15!
fattar ni?! jag har sovit i 14 timmar!  helt jävla galet

18.06.09

har inte poliserna för lite att göra när dom har tid och ork att hämta ett glatt fyllo på vagnen? alltså STANNA vagnen bara för att hämta en pratglad gubbe?
han tyckte ju egentligen bara vädigt illa om finland och det är väl inte hela värden?

17.06.09

Denna gång startar jag med en tjej jag vill kalla för madelene - bara för att hon heter så!

visst är hon söt där hon sitter bland alla öl!?
nu får ni kanske för er att hon madde, hon bara dricker öl på öl på öl. men ICKE! hon gör så mycket mer än så.

madde är född i tvillingarnas tecken 85 - just på denna dag!
hon är en frisk fläkt med mycket på gång, ibland mer än vad som är nyttigt!
madde har som alla vi andra slavat och slitit på donken i år ut och år in. sen tog hon klivet ut i vida världen och reste så det stod härliga till!
man såg henne inte på flera herrans år. lite ljug, det var månader men dom var långa och tysta. för är det nått det inte är när madde är med så är det tyst.
hon pratar om väder och vind och saker hon snubblat på och saker hon sagt då hon inte skulle sagt dom.

hon skrattar högt och ljudligt, åt alla världens sämsta skämt. dom klassiska alla barnen-skämten ligger högt på listan ("alla barnen fick ha sex utom bea, för hon var lesbisk" är väl en maddeklassiker vi alla minns?!) och finns det nått skämt som alltid får henne på bra humör så är det den om pingvinerna på zoo.
madde är en mästare på att återberätta skämt hon hört. hon lägger till med den bredaste göteborgska, och gärna lite förortsslang på det, ni hör ju själv!? man kan inte INTE SKRATTA, mest då åt madde och inte skämtet i sej.
för ärligt talat håller alla hennes skämt samma klass som hennes eget "alla barnen-skämt" och det är egentligen inte ens en klass...det är bara synd och skam för den som uppfann självaste alla barnen-skämten.
men vad gör det är hennes ögon lyser av lycka då hon får berätta dom för främlingar som ännu inte förstått det farliga i att be henne göra det!
it goes on and on and on! till slut tycker man faktiskt att hennes skämt makes sense, vilket dom förstås inte alls gör!

madde är experternas expert på att göra bort sej. hon kan snubbla på plan mark nästan på beställning, hon är som en liten cirkus den där madde. och då pratar jag inte prima ballerina! även om hon skulle var väldans söt i tyllkjol och rosa body.

engagerad har hon alltid varit. vare sej det gäller yrken, att skriva en cv - si si!, eller att vara manager åt flera band och planera fester.
hon brinner som ett tomtebloss på självaste julaftonskväll. eller när man nu väljer att tända sina tomtebloss?! madde tänder dom iaf aldrig då hon inte är något big fan av högtider. vilket är otroligt synd då hon skulle vara den sötaste pepparkaksgumman ever!

madde älskar att dansa!
hennes egen "framåt-bakåtdans" och "borren" är gamla godingar vi sett på alla olika slags dansgolv och dom genomsyras alltid av hennes vackra leende som tycks säga "se, är det inte bra?! jag kom på den själv!" och så ler hon lite som om hon vill att man ska nicka och godkänna. och det gör man. för madde har moves! hon har moves gott folk!

ja, madde - det finns så mycket att berätta men så lite tid. klockan tickar och jag vill ju hinna posta detta innan din egen alldeles speciella dag är över.

så madde här får du - min egen hyllning till dej!
hipp hipp hurra hurra hurra hurra! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!

Madde är - VECKANS VÄN -




17.06.09

herregud! ni måste förlåta mej!
jag har ju helt glömt bort veckans vän!
jag ska återkoma med den snarast. det får ju bli två den här veckan då jag missade att göra en förra veckan! KAN ju ha och göra med att INGEN bjöd till så som frida gjorde...*hint hint*

16.06.09

shit vad jag är trött hela tiden!
igår somnade jag 21 och idag har jag redan sovit sen 20.30 på soffan och vaknade nu och kom på att jag hade tvättstuga och måste alltså tvinga upp mej själv för att hämta hem mina kläder.
men alltså...helt galet vad jag sover!

och fortfarande - pollen! otroligt mycket pollen!
jag köpte allergitabletter igår men fungerar dom? nej...så jag köpte ögondroppar som komplement idag, men fungerar det? nej.
mina ögon kliar så jag tror det ska börja blöda i dom om jag kliar i dom nått mer. dom är torra, kliiga och samtidigt rinner det ur dom. fattar någon känslan?
om jag bara blev kvitt allt kliande i ögonen kan jag leva med att det rinner i näsan.
vad ska jag göra?! help me!

14.06.09

planen idag var att erövra slottis. jag packade med mej allt nödvändigt - filt, kuddar, plastmatta, vatten, ja allt man behöver you know!
men slottis uteblev så vi drog en sväng på stan efter lite kaffepåfyllning. inne i nordstan hittade vi dom här:

pokemons! åååh, visst är dom söta! deras stora huvuden rymdes knappt i dörren dom skulle ut genom!
när jag blir rik ska jag skaffa ett gäng pokemons och ha som posse!


14.06.09

gaaahhh! är det bara jag eller är detta den absolut värsta dagen i pollenhistorien?

13.06.09.3

det är rasmus på luffen på tv!
är det någon mer än jag som blir alldeles varm i hjärtat när man ser allan edwall?
han är nog den jag önskar att jag hade till pappa om jag fått välja. min är bra men allan edwall är nått alldeles extra.
när han spelar oskar i rasmus på luffen är han så trygg och rådig. i emil i lönneberga är han sträng men rättvis och i ronja rövardotter är han en helt underbar gammal man...skalle-per.
allt han gör blir helt underbart bra!
han personifierar nog min barndom. allan edwall hade ett finger med i spelet på allt jag gillade när jag var yngre.

synd att han inte lever längre och kan fortsätta förgylla vår vardag

13.06.09.2

jag misstänker en kupp mot mej!
jag vet att jag bokade tvättstugan 14-17...men när jag kommer dit så står det 8-11...vem är boven?!


okey..det här är inte min tvättstuga men den representerar tvättstugor worldwide!

13.06.09

varför drömmer jag så mycket sexdrömmar? eller drömmer jag normalt mycket om dom men känner att det är ofta bara för att ingen annan berättar om sina?
det kanske helt enkelt är så att jag måste ligga oftare? jag ska jobba på det!

12.06.09

vilken dålig start på dagen!
vaknade i soffan som vanlig...kollade på tv;n och det var sjunde himlen som visades just då. gud vad mysigt hann jag tänka - sen insåg jag att klockan var 7.45 och jag borde vara på väg till jobbet för en halvtimme sen.
INTE BRA!
så jag ringde ett samtal och fixade en annan som kunde öppna och spurtade ut men när jag sitter på vagnen ringer min öppnare och säger att hans nycklar är inne i hans skåp på restaurangen och att han inte heller tar sej in.
dåligt dåligt.
sen har det bara fortsatt i samma anda. inte en lugn stund och nu...NU är jag ÄNTLIGEN LEDIG och jag ska fira detta med folköl och ostbågar. väldigt bra fredagsmys!

11.06.09

åååh, om ni bara visste vad jag älskar pundare ibland!
dom är ju så sjukt roliga och ogenomtänkta på ett alldeles underbart sätt!

ikväll när jag satt på vagnen hem så stannar den en hållplats innan jag ska av, bara dör mitt i allt så där som våra kära gamla skruttvagnar gör ibland.
så jag kollar ut genom fönstret och ser till min glädje ett par pundare som kommer löpande nedför backen mot hållplatsen.
den ena har byxorna fullstoppade med falukorv och den andra har jackan full med fläskfilé (har nog gjort en rajd på hemköp med all säkerhet). han med korv i byxorna har så pass mycket korv i dom att han tappar dom och får stanna upp för att dra på sej byxorna igen medans den andra springer mot vagnen för att kunna hålla den kvar (han visste ju inte att den precis gått sönder och att han springer i onödan)
när killen med korven böjer sej ner för att dra på sej byxorna tappar han ut en 2 kilos ost ur jackan och balanserar på en skör tråd med korv och ost och byxor innan han får fart på benen, givetvis springer han med byxorna i knävecken och det går inte fort, men det går iaf.
när fläskfilékillen är på vagnen börjar han vissla och dansa till en tune han har i sina hörlurar och när den andra kommer på dansar han med fast till en okänd tune efersom han inte har på sej hörlurar utan bara följer den andras moves.
ååh, vilka underbara killar!
när dom får höra att vagnen är stillastående går de söta små pundarna fram till chaffören och erbjuder han sin hjälp. dom låter väldigt säkra på sin sak när dom säger att det är nått problem med connectionen till spåren och att ett sånt problem är väldigt complicated.
jag skrattade så mycket att jag var tvungen kliva av vagnen för att kunna få luft att andas. jösses, dom gjorde min dag! 
alla på vagnen fnissade och var ovanligt glatt sinnade mot de hjälpsamma pundarna och jag blir bara så glad av sånt här.
det värmer mitt hjärta att även om dom gått ner sej i massa skit så är dom hjälpsamma och trevliga. det finns faktiskt pundare med hjärta och dom är såklart i minoritet men dom finns där och när jag ser dom vill jag bara skänka alla mina pengar till deras hjälp för att slippa sitt missbruk och kunna göra nått bra av sitt liv.
hur gör man det? hjälper dom utan att ge dom pengar att punda upp?

10.06.09

idag har det ju som säkert alla vet regnat. och med regn kommer sniglar. massor med sniglar.

jag har funderat mycket på sniglar när jag promenerat förbi dom. hur får dom sina hus? vad är det för nått egentligen? hittar dom typ en snäcka i skogen och tar det till sitt hus eller är det typ avlagringar från dom själva? jag fattar inte! hjälp mej förstå!


kolla på den bara! vart kommer huset ifrån?!

09.06.09.2

gud vad jag har bra musiksmak!
jag har haft alla mina skivor i en byrå som jag inte öppnat på flera år typ.
jag ÄLSKAR att jag har typ världens bästa musiksmak bara sådär utan att jag egentligen vetat om det.  men nu vet jag.
jag har lyssnat på gamla skivor och singlar hela kvällen och minns när jag köpte dom och vad jag kände då.
minnen sitter i så många melodier och låtar.
när jag var liten ville jag jobba i en musikaffär med massa miljoner skivor och jag skulle få slå på vilka skivor jag ville och alla skulle sjunga med och vara glada och aldrig vilja lämna min affär.
ja man kan nästan tro att jag var en liten bögfjolla som ville leva i en musikal och så var det kanske. jag ville nog vara en bögfjolla i en musikal! där alla spontant brast ut i sång och dans och allt skulle vara så underbart och vackert.
så vill jag nog ha det nu också faktiskt. leva i en musikal alltså.
tänk så mycket bra musikaler det finns - cabaret, chicago, sound of music, rent, grease, westside story och till och med moulin rouge! vilket underbart liv!


hallå eller! värsta gulligaste frillan och finaste kläderna ever!

09.06.09

ajaj, vaknade nyss med nackspärr för att jag sovit på soffan - som alltid då!
fattar inte varför jag envisas med att somna där när det är så mycket skönare att sova i sängen och framför allt att vakna där!
anywhoo, jag har kommit in en en sån där läsperiod och jag läser hela tiden, läsa läsa läsa och folkisar + snus på det!

just nu läser jag liza marklunds livstid. så otroligt fängslande bok. från första sidorna är jag hooked och vill bara ha mer!


till det dricker jag självklar lite


och varvar med


och hips vips så har jag en helkväll med mej själv!

hur gör du för att ha en helkväll med dej själv?

08.06.09

shit, i´m on a roll! fick ett nummer idag när jag jobbade. intressant...eller....kanske intressant. jag har inte bestämt ännu om jag ska ringa...but still!

men är det inte lite feg att lämna sitt nummer bara sådär? då ligger ju allt det modiga på MEJ..och jag är inte modig. jag är feg feg feg! men OM jag var modig skulle jag ringa, tror jag. det kanske skulle vara kul ju! men nu får vi aldrig veta - för jag är en kycklig!


en riktig jävla kyckling!


07.06.09

vilken dålig bloggare jag är! sviker er, mina ack så trogna läsare på detta viset, ja skämmes tamejfan!

jobbat i helgen, inte mkt mer att säga om det!

men idag..ojoj, frida bjussade på middag! vilka talanger hon har i köket den tjejen! jösses, alla borde ha en frida i sina liv som bjuder på söndagsmiddag! jag glömde såklart fota maten så ni får bara tro på mej rak av helt enkelt.

snart närmar sej nästa vecka ju, en ny veckans vän! får väl se vem det blir, men om just DU bjuder till som frida just gjort kanske det blir din tur nu? take a chance!

06.06.09

idag är jag så trött...sååååå trött!
jag önskar att beppe kunde komma och läsa godnatt-sagor för mej...

05.06.09.4

ahhhh, en fredag helt wild and crazy som vanligt. hyrfilm och lösgodis.
ikväll kollade vi på the spirit - mkt bra film om man inte babblar bort halva som vi råkade göra och tappa bort oss helt i handlingen. och såklart förundrades över att det var mkt snygga tjejer med i filmen, vart hittar dom alla?
hon är allt ett tjötsnöre hon ranta.
fast det är nog jag med.
och när vi båda varit sjuka och utan sällskap eskalerar det nog lite till.... anywhoooo - skönt med en lugn hemmakväll var det iaf.
tack för sällskapet rantis!<3

05.06.09.3

ja som väntat ringde alltså frida och var...inte upprörd, snarare rörd vill jag tro. men nu ljög jag igen, jag har börjat ljuga mycket nu märker jag.
hon var upprörd fast på ett milt sätt. det var kanske inte rätt sätt att introducera henne för er på det viset.
jag kan göra ett nytt försök!


frida älskar alltså havet (här sitter vi förvisso vid kanalen på lejontrappan i göteborg) hon älskar att höra hur det kluckar in på stranden och hur måsarna skriker i fjärran. hon lever lite som i en romantisk komedi hon frida. barn och djur dras till och flockas runt frida på ett sätt man inte trodde var möjligt, hon är som snövit fast med barn och djur istället för 7 dvärgar.

nej nej, nu var det snarare mej jag berättade om. låt mej börja på nytt!

frida är en tös med klös (skulle aldrig låta mej kalla henne tös men det här är min blogg och jag gör lite som jag vill här, my blogg, my rules!)
hon lyssnar helst på indiepop men älskar gamla godingar som white snake - here i go again, ted gärdestad - sol, vind och vatten samt en och annan rockig powerballad.
hon bangar inte på en öl i trevligt sällskap och har en förmåga att övertala som ingen annan. 

född i fiskarnas tecken -84 är hon allas lekledare och får alla att bli som barn på nytt, man springer gladeligen med en galje mellan benen och sitter 15 personer i knä på varandra och känner livet rinna ur en när man sitter där underst - men man har så kul att man lika gärna kan dö där och då, vad spelar det för roll nu när man skrattat så mycket!?
 
frida hatar söndagar och bjuder mer än gärna hem sina vänner på söndagsmiddag och film. det kan bjudas på djungelgryta, lax eller någon raffig pastarätt - hon upphör inte att förvåna.
i första anblick ser hon inte ut att vara mycket att ha i köket men när hon kryddat och pepprat och satt sin prägel på det blir resultatet alltid lyckat! men någon husmor blir hon aldrig.

en gång i tiden var hon lovande som flöjtist i skolans orkester men den karriären lades på hyllan i tredje klass redan, hon visste att det inte var det hon ville. fridas vägar äro outgrundliga men fram kommer hon alltid (med hjälp av armbågar och vassa knän samt ett leende som får vem som helst på fall)

hon är bra på att argumentera och tar gärna lite motstånd till det, vad ska man med mesar till? undrar frida. ge henne en utmaning och nått att jobba för så mår hon bra.
låt er inte skrämmas av hennes något hårda yta och attityd, hon bara väljer att bryta isen på det viset. pallar man inte trycket så var man nog inget att hänga i julgranen. nej lite drag och rock ´n roll är vad frida gillar!

varje månad rullar pengarna in, men vart tar dom vägen?! ett klädkonto som skulle få självaste paris hiltons att blekna är nog svaret. men nu har frida hittat tradera. där säljer och köper hon för glatta livet. hon har kommit på att man nog kan få ett självförsörjande klädkonto på det viset, sälj och köp! ungeför som på wallstreet.

det var frida i korthet men ärligt talat så behöver hon nog upplevas
ta chansen du med!

frida är - VECKANS VÄN -

stay tuned for more VECKANS VÄN, återkommande varje vecka i min blogg!

05.06.09.2

jag har legat på helspänn hela natten! tänk när frida ser mitt inlägg när nedanför! HJÄLP!
jag ligger på lurpassning vid telefonen och ser vad som händer. uppdatering kommer.

05.06.09

ikväll har jag och johanna suttit hemma hos henne och kollat lite lägenheter i barcelona.
jepp, ni hörde rätt. vi ska flytta dit...nääääe, nu ljög jag.
vi ska bara vara där drygt en vecka i juli, men erkänn, ni trodde jag skulle flytta. tänkte typ att det inte skulle vara olikt en globetrotter som jag själv! erkänn!
iaf så satt vi där i godan ro, jag suktade såklart efter ett halsband jag fått nys om men johanna tog inte upp nått så jag började prata om pärlor och VIPS! så kom halsbandet fram, det är väldans fint, kan göras på beställning om nån är sugen!


ni kan få med egen text om ni nu inte vill ha ett där det står jenny? jag skulle bli glad om ni ville hedra mej så men jag kräver inget.
inget alls!

frida dök upp efter nån timme och vi började fixa lite med hennes outfit till hennes examen. hon kommer bli ett kap i tell you, ett KAP!
frida är i övrigt ett riktigt kap redan som hon är och nu mina kära läsare har ni tur, she´s on the look for love! jag tar emot ansökningar på bloggen men även privat om det är så att någon är blyg och inte vill skylta med sitt sökande efter kärleken!
fast jag skojja bara..(men OM nån är intresserad så hör av er!)
se! ett kap!


frida har faktiskt antytt lite att hon inte frontats så bra på min blogg. men här är hon i egen hög person - snygg, sexig och singel!

04.06.09

alltså jag har alltid haft väääldigt livliga och verkliga drömmar. läskiga, roliga, obehagliga, ångestframkallande osv osv. nästan varje dag vaknar jag av en dröm.
varje natt innan jag somnar faller jag alltid, verkligen faller. ligger jag på rygg spänner jag hela kroppen i båge och drämmer ner i madrassen och ligger jag på mage höjer jag smalbenen och smäller ner dom i sängen. varje kväll alltså! 
jag läste för massa år sen att det betyder att man gör kroppen avslappnad nog för att kunna somna. undermedvetet. det är lite ballt faktiskt!
iaf, tillbaka till min dröm inatt. det var så hemskt.
jag kanske ska börja med att berätta att jag haft flera djur i mitt liv. varav 3 stycken söta små hamstrar. ebba, pelle prins och svea hette dom. jag älskar verkligen djur och skulle aldrig kunna göra ett djur illa.
för nått år sen när jag hade svea så jobbade jag mkt och hade knappt tid med henne (hur mkt tid en hamster nu kräver är väl upp till var och en) så jag började drömma att jag skadade henne, inte gav henne mat eller vatten, städade aldrig hennes bur och en natt var det verkligen hemskt.
jag drömde att jag stoppade in mina tummar hennes rumpa och med hjälp av fingrarna tryckte jag henne in och ut. så hon sprang omkring med insidan utåt, allt var bara kött och hud.
det var det värsta jag varit med om! JAG gjorde det på henne.

och nu är mina hamsterdrömmar tillbaka. jag drömde att en bet mej och jag klämde så hårt på den att ögonen blev lite utploppade! vad fan är det här! det var så hemskt!


ingen vettig människa kan väl vilja skada en sån här liten söting!?

03.06.09.2

eftersom mitt förra inläg var så seriöst så tänkte jag lätta upp stämningen lite igen.
igår när jag kom hem från jobbet var jag ashungrig, men jag orkade inte laga mat och att rosta mackor skulle ta för lång tid det med. ja SÅ hungrig var jag!
så jag gör som jag alltid brukar när jag har falukorv hemma.
jag skär en stoooor bit och äter den rå, som den är, rakt upp och ner.
är det äckligt eller är det fler som gör så?


smaskens!

03.06.09

idag är en dag som jag varje år förundras över att jag kommer ihåg, samma sak med 1/6. idag skulle en gammal klasskompis till mej fyllt 28 år, om hon inte dött i en bilolycka för 8 år sen. och i förrgår skulle magnus fyllt 28, fast han dog han med, för drygt 1,5 år sen.
anna (min gamla klasskompis) stod mej inte nära men har man vuxit upp i sävast så känner man varann ändå på nåt sätt, det går inte att undvika. varför jag minns att hon är född idag för 28 år sen vet jag inte då det var bra många år innan hon dog som vi umgicks.
magnus däremot stod mej otroligt nära när vi var tonåringar. vi bodde i sävast och alla andra hade flyttat in till stan så vi hängde dynget runt, hos han, hos mej, ute, inne. verkligen dygnet runt.
åren innan han dog träffades vi till och från, det var alltid så kul att se han oavsett hur lång tid det gick mellan gångerna. att han är död känns så overkligt och fel på något sätt. det var inte riktigt hans tur ännu känns det som.
när jag kollar på mina gamla kort och ser han tänker jag alltid att jag ska ringa men så kommer man på att det inte går, det är en jävligt skum känsla. då vill man ringa hans bror istället men så drar man sej för att göra det för om man tänker på magnus och pratar med mattias blir det bara fel. nej usch. vad hände med att folk skulle bli gamla och dö av ålder?

02.06.09.2

hemma igen efter hårt slit i 4 timmar på jobbet. tänk vad skönt allt skulle vara om jag alltid fick jobba 4 timmar men få betalt för 8! då skulle jag trivas vill jag lova.
i morrn har jag ordnat så jag kan få vara sjuk ifred, ska bli "skönt"  eller vad man nu ska säga. hade gärna varit utan ont och så men allt kommer inte på en dag tydligen.

varje dag nu sen i lördags har jag tänkt att jag ska sitta på min balkong och äta frulle, har jag gjort det? nej..men iaf en dag, fast då kom det en humla och jag blev tvungen springa in igen. är det nått som inte är bra med sommaren så är det alla insekter och ja..värmen då. jag är en vår/höst/vintermänniska jag.
fast i år har jag slagit till på en baddräkt och jag har faktiskt tänkt använda den. har jag tänkt alltså! vi får väl se hur det går med det!

02.06.09

samma visa idag igen, sjuk men måste ändå jobba. jag hatar mitt liv ibland.

01.06.09.3

idag av alla dagar har alla ringt och velat hänga i solen..och idag av alla dagar kunde jag inte...först för att jag är krasslig och sen för att jag skulle jobba iaf...
usch..känner mej bara uttråkad och sjuklig....mår jag så här i morrn blir det jag som stannar hemma, men jag peppar på att bli frisk så jag får ut en bra lön sen under min semester!
måste jobba mer och hårdare... eller iaf mer!

01.06.09.2

alltså, vet ni vad jag tycker är så himla fint? naturen! jag bor i världens mysigaste område! varje morgon när jag kliver ut genom dörren ser jag det här;

'
bara gräs och grönska! mmmmm om jag går två steg åt vänster ser jag det här;


visst är det fint?!


inte för att jag är någon naturfotograf eller så men visst är det lite lyxigt att ha massa fina blommor och massa grönska precis utanför dörren?!
jag tycker det iaf!

01.06.09

lördags...johannas present. jag ska vara den första att erkänna att jag var himla dålig på att knäppa kort! att jag inte tänker på bloggen i första hand - gud vad dåligt!
men jag har några iaf, jag tänkte visa dom för er.
det började med att vi kom till madde, där bjöds det på fördrink och då såg man såhär fin ut;

väldigt tjusigt!

vi var faktiskt och käkade på heaven 23 men jag knäppte inget kort där så vi hoppar raskt över till diamond dogs istället!


och här


vi fortsatte  - till excet, där fuldansades det och var himla trevligt innan vi alla bev trötta och hungriga så vi avslutade på kebab och grillhouse. bra beslut!
jag mådde ypperligt när jag vaknade dagen efter.
ja förutom att jag blitt sjuk då.

RSS 2.0