26.08.10

i natt kommer lönen in på kontot. och som det var dags nu! shit alltså, jag fattar inte vart mina pengar tar vägen. det är helt galet.
jag vet ju egentligen vart det försvinner - shopping och onödiga prylar. totalt onödiga.
hur ska jag klara mej på csn? det kommer ju inte gå!
jag ska börja laga mat och ta med mej, började idag faktiskt! sen har jag faktiskt fixat mat till i morrn också, duktiga jag!

idag har vi haft vår första lektion. vår lärare är helt grym, awesome faktiskt. han motiverar och får med sej allihopa - känns det som iaf. jag blir iaf sjukt peppad av honom, mycket bra vibbar där! 

efter skolan hamnade jag på akademibokhandeln och köpte kuvert och lite skolgrejer och senare hamnade jag på monki som vanligt. jag resonerade som så att efter ha köpt nyttiga skolsaker måste jag ju få köpa något till mej också. so i did. en kofta, men till mitt försvar så behövde jag den faktiskt!
 

ni ser! fin va?

23.08.10.2

första dagen done!
dom hade inte missat mej när vi skulle ha upprop och jag känner att nu kommer jag satsa ALLT! det ska bli sååå kul det här!

23.08.10

det är alltså idag det är dags. jag är inte särskilt pirrig eller nervös nått mer nu.
jag vet att jag kommer klara mej alldeles utmärkt!
för är det nått jag vet så är det att jag tar plats och slår mej fram i mina yrken och på mina arbetsplatser och det är faktiskt så jag ser det här.
som en ny arbetsplats liksom.
så vad har jag att vara nervös för? alla är ju nya i början och jag ska bli den bästa nya jag någonsin kan vara.

20.08.10

ikväll hade jag tänkt fira stort att jag kom in på utbildningen men icke sa nicke.
efter mycket tjat och övertalning ställde jag upp på jobbning i morgon och måste alltså hålla koll på hur mycket jag dricker.
fy fan vad sur jag blir.
inte ens en ledig dag innan skolan börjar kan man få. egentligen är det väl mitt eget fel eftersom jag sa ja till slut men ändå...bittert! fast jag ser dollartecken framför ögonen nu när jag vet att csn ska försörja mej de närmsta två åren.

nu till något roligare! igår var jag på stan med frida och skulle kolla in da matteo-festialen men det sög hårt så vi kollade lite shopping ist.
jag hamnade på monki som sista anhalt och hade inte köpt något fram tills då. fram tills då ja.
när jag kom in på monki hittade jag en perfekt snickarbyxa i jeans och med korta ben. en jeansshortssnickarbyxa alltså.
såååå himla fin! jag funderar på att ha den på mej på måndag när skolan börjar. annars vet jag inte alls vad jag ska ha på mej. och idag förresten måste jag in till stan och köpa kollegieblock och pennor och sånt roligt! helt underbart!

off i go!

17.08.10

JAG KOM IN!!!!!!
måndag kl 13.00 på handelsakademin. herreguuuuuud!

(bilden lånad från google och irene kårlin)

genom dessa dörrar går jag in på måndag.

17.08.10

ringde just skolan. hon bläddrade i lite papper och bad om att få ringa upp för att "hon inte skulle säga nått som var fel och skulle få ångra sej sedan" det tolkar jag som att jag kommit in kanske?
eller?
skulle inte ni sagt så bara om ni såg att personen kommit in med inte ville lämna slutgiltigt besked utan skulle höra av sej?
jag skulle det iaf. men nu sitter jag alltså här och är nervös. hon sa att mycket hade hänt och att hon skulle ringa. jag måste bara lära mej att andas lite nu. andas andas andas.

gaaahhh, tänk om jag kommer in?! då börjar skolan på måndag! herregud vad roligt! men vad ska man ha på sej första dagen? jävlar vad jag kommer vara nervös! fast det kommer väl alla andra också vara iofs. men vänta lite nu - jag kanske inte alls kommer in så varför ska jag sitta här och noja redan nu och ta ut något i förskott. hon kanske sa så för att hon var osäker på riktigt och här sitter jag och är självgod...

fan! ring nu då!

16.08.10

jag drömde i natt att jag var med i bullen! kommer ni ihåg bullen?
det var ju veckans höjdpunkt, herregud vad man längtade till bullen!
jag var så såld på martin timell asså.
ja iaf så drömde jag om bullen i natt och deras miniserie som gick i den - storstad. minns ni coma? jösses, jag vet inte hur min hjärna fungerar ibland men jag är så nöjd  med den här drömmen!

åååh, kär!

14.08.10

att åka nattvagn när man ska till jobbet är bara en av alla fördelar med att kliva upp 3.30.
den unkna lukten av öl och gammal donkenmat är en annan, de eftersläntande festprissarna ytterligare en och den ej att förglömma minst sagt skräniga fjortispopulationen med för mycket smink och parfym.
ja jag har det bra jag. jösses vad bra jag har det.
tänk att jag ska få ha det så bra i morrn på morgonen med. you wish you were me!

när man sitter där helt nykter på väg till jobbet och ser alla som är på väg hem eller till nått ragg känner man lite avsky, men så andas man och känner lite avund.
tänk att få vara i deras kläder. det är lite nyromantik över det. tänk själv - gryning, småfull, på väg bort eller hem, skrattandes åt allt man gjort och sagt och allt kompisarna gjort och sagt. förhoppningarna om en mild och skonsam morgondag, kanske smsade man nått man får skämmas för men vem bryr sej, det var ju igår och i morgon är en annan dag...
ja jag satt och längtade mej in i deras kläder helt plötslig.
sen kom en småalkad kille och satte sej bredvid mej och somnade och vaknade inte förrän jag typ knuffade ner han i mittgången när jag skulle av. då kom jag till mina sinnens fulla bruk igen och kände att det var skönt att vara jag, nykter och på väg till jobbet.

11.08.10

den här veckan är bara jobb jobb jobb. och samtidigt pågår kulturkalaset för fullt.
iaf, jag jobbade i delin i dag och det är som vanligt alltid kul i delin. jag vågar nog påstå att jag är lite kär i delin. pratade med min chef idag och gjorde det klart för honom att jag väldigt gärna fortsätter där.
han sa att det var kul att höra och att alla var himla nöjda med mej. jag gissar att lena och erica sagt nått bra och det är jag otroligt tacksam för!
skolan vet jag ju inte vad som händer med. jag vill gå den såklart men jag trivs samtidigt på jobbet så himla bra att jag nu står i ett vägskäl. OM jag kommer in på skolan och OM jag får fortsatt på ica - vad väljer jag då? en utbildning är ju alltid bra att stå på och kunna falla tillbaka på men samtidigt så gillar ag ju mitt jobb så mycket att jag är beredd att offra utbildningen.
så vad gör jag? hur ska jag tänka? om det blir så som jag precis skrev kommer jag nog slita mitt hår.

mitt hår förresten. jag håller ju som bäst på att spara långt igen. och vet ni - denna gång ska jag lyckas! jag SKA inte klippa mej kort. ska inte! jag tänker att om ett år, kanske ett och ett halvt så är det långt, ja mitt hår växer som ogräs och det kommer inte ta längre tid än så. ett år, 18 månader kan jag väl vänta? klart jag kan!

09.08.10

grattis jocke 29 år idag! hipp hipp hurra, hoppas du har det fint i thailand utan mina egenbakade tårtor!

fan vilken helg det har varit, så himla kul och bra! fredag började jag med att jobba lite, sen blev det after work med johanna på kings head. det blev en tidig och stilla afton och jag åkte hem vid 20-21 snåret. lrdag inledde jag med att vakna halv 3 på natten och inte kunna somna om så jag shoppade lite på nätet som jag skrev tidigare.
lördagkväll åkte jag till malins jobb där dom hade lagerfest.
ungefär såhär såg det ut:


och såhär:


för att inte tala om såhär:


detta är förresten den cykel jag ska införskaffa när malin har nattöppet, så det så! jag och den turkosa faran! jag ska döpa den till flash, eller blixt gordon, jag får se vad den ser ut som när jag väl skaffat mej den.

söndag spenderade jag med att sova till kl 16.30 galet nog och idag har allt gått i slowmo. jag har städat lite och lagat mat men det är nog det häftigaste jag gjort på hela dagen. resten har jag gått omkring och haft träningsvärk av allt skoj jag haft. dansa dansa dansa. you know the drill.

07.08.10

motherfucker alltså. jag hatar när jag somnar på soffan för att sen vakna mitt i natten och vara utvilad. min kropp är inställd på 4 timmar sleepmode och jag har så svårt att stänga av det när jag är ledig. helvete också!

iaf, när jag vaknade där kring halv 3 på natten så var jag pigg som en mört och kunde inte somna när jag väl la mej i sängen så jag loggade in på nelly.com.
skulle jag inte gjort. lite harmlös reashopping tänkte jag. så blev det inte.
ingen rea så långt min plånbok kan se.
mitt konto skriker efter hjälp men min garderob ler åt mej varje morgon jag kollar in i den. lite får man ju offra känner jag.
5 par byxor, två oversized tröjor och en vanlig tröja. byxor(?) tänker ni nu. javisst! i höst är det en byxhöst! jag har ben och jag ska ta mej tusan klä dom i byxor. klänningar och kjolar kommer ju alltid ligga mej varmt om hjärtat men nu är det byxtajm mina vänner.
för att vara helt ärlig äger jag endast ett par byxor. ett par harembyxor jag köpte i london förra året. 2 par jeans varav ett par loosefit och ett par tighta. är det nått att vara stolt över? näe, så nu handlade jag på mej lite.

är sommaren snart över förresten? jag har lite ångest över att inte ha hunnit bada ännu faktiskt. kanske hinner jag det på söndag då marstrand hägrar?. om jag kommer upp vill säga. man måste väl ändå bada iaf en gång under sommaren?! 
annars längtar jag mest efter hösten så jag får köpa ännu mer snygga kläder och skor.  

02.08.10

men sorry liksom..
jag har faktiskt inte haft tid eller lust eller ork.
något jag däremt haft tid och ork med var att köpa ett par nya skor.
ja det vart ett par svarta skinnkängor med ganska lågt skaft. hade tänkt lägga upp en bild men hittar dom inte någonstans på hemsidan.
meeeeen, trots att jag stillat mitt skosug för en stund är jag otroligt sugen på ett par cognacsfärgade skor också. har hittat ett par finfina och supersköna på både scorett och din sko, så vilka blir det?!

RSS 2.0