31.12.10.2

jag tänkte göra som alla andra och köra en liten nyårsresumé så här sista dagen på året.

januari

jag jobbade på mitt gamla jobb men trivdes allt mindre och mindre för varje dag som gick.
jag fick vinterkräksjukan och kände mej mer knockad än jag någonsin gjort.
jag tog en trip till boden för att hälsa på min äldsta vän som fyllde 29 - surprise surprise!
jag och johanna åkte en sväng till malmö och hängde med mina polare.

februari

jag velade i veckor men tog mot slutet av månaden äntligen mej själv i kragen och sa upp mej. stort steg för en planerare och trygghetskämpe som jag själv. frida och madde var i bali i flera veckor och jag festade på med mina kollegor jag snart skulle lämna. många trevliga stunder med dom blev det. och johanna så klart.

mars

dagarna sprang förbi och jag hade nedräkning till min sista dag. sen var den äntligen kommen! sista mars tog jag mitt pick och pack och lämnade skiten för något stort, nytt och bättre.

april

arbetslösheten slog till. varade hela 2 dagar, sen började jag på mitt nya jobb.
men det var inget för mej. telefonjobb, nej tack!
satt en kväll och surfade och kom på att jag kanske skulle bli något för en gångs skull? så jag kollade in lite olika utbildningar och fann till min glädje en som passade mej som handen i handsken - butiksledning!
var på intervju för ytterligare ett jobb och det kändes rätt! jag blev erbjuden jobbet och tog det så klart! nytt jobb, here i come!

maj

började på mitt nya jobb och gillade allt med det. stället, folket, arbetet i sej.
de ringde en dag från handelsakademin och jag blev kallad på intervju. pirrigt! åkte på intervju och allt kändes så rätt åter igen. herregud, skulle livet vara så här enkelt?! oh joy!

juni

jobbade på, träffade mina vänner när tid fanns och satt och bet på naglarna och väntade på intagningsbesked från skolan.
sen kom det till slut! reserv?! det måste blivit något fel!?
men nej, den bittra sanningen var att jag hamnat på reservplats. jag hade gott mod och jag kände någonstans att detta kommer gå vägen ändå.
åkte till boden återigen och hängde över boden alive. träffade mina gamla vänner och kände att det var nog i gbg jag hörde hemma ändå. jag saknar så klart mina fina vänner i boden, men herregud, gbg är hemma nu!

juli

jag festade vidare på boden alive, jag umgicks med mamma och pappa och jag gosade med smitten. min systerson kunde jag såklart inte heller hålla mej undan. han fick utstå en hel del gos och mys han med. var barnvakt över en dag och jag älskade varje sekund av det. mitt lillhjärta!

augusti

sommaren var nästan till ända men lite mer fest kunde jag utstå så jag körde all in. nästan. jag drack iaf öl och vin och mådde gott. väntade på vidare besked från skolan men det kom aldrig. så en vacker dag i mitten av augusti tog jag tummen ur röven och ringde upp. jag kom in!!! lyckan var total och jag längtade till mina nya skolböcker och kurser och klasskamrater. sen var dagen äntligen där! 23 augusti satte jag mina fötter innanför skolans dörrar och pirrigt var det. hamnade bredvid en tjej och jag kände ett klick på en gång. bra klass det här tänkte jag!

september

det var mycket fest med mina nya klassisar och vi bondade väldans bra allihopa. kvällar på vasastan, på jazzhuset och hemma hos varandra avlöstes tätt.

oktober

jag fyllde 29 och kände att allt var sej likt. inga nya rynkor men några gråa hårstrån! jag hade en middag med några av mina vänner och allt kändes himla härligt, avslutade med ett födelsedagsligg och flinade mej hela vägen hem. mitt fab four gäng blev två trios och allt ställdes lite på ända.

november

jag gick ut på min första lia och gillade det. ibland. jag hade iaf något att se fram emot. köpenhamn med madde!

december

första helgen åkte jag och madde till köpenhamn och mådde gott. drack väldans mycket öl, "kollade läget" på strippklubbar och hade galet kul med galna danskar! dans dans dans!
vi hade maskeradfest på skolan och jag var troll. något som även gick hem på rockbaren tydligen! all is well med jempan!
firade jul med frida och sitter nu och skriver ihop det här innan jag åter igen ska befinna mej på stigbergstorget för att ringa in det nya året med fridan och några vänner till.

så  - gott nytt år!

31.12.10

Gott nytt år!

japp, ikväll smäller det! inte smäller som i "fan, vilken fest vi ska ha!" utan smäller som i smällare, raketer och annat otyg.
är det ett tecken på att jag blivit för gammal? jag vet inte. men varje dag den här veckan har det smällt raketer utanför mitt fönster och jag börjar bli gode trött på det nu. men snaaart är det över. ja om man inte räknar med alla puckon som kommer förtsätta skjuta ända in i februari såklart.

kvällens plan är att vi ska var hemma hos frida och hänga lite. inte nått hipp och happening utan bara hänga och umgås lite. spela spel, dricka lite och skratta oss dumma.

kommer bli fint det!

30.12.10

jag har tänkt mycket på det här med onepiece. väldigt mycket faktiskt.
dom ser ju onekligen mycket sköna ut! myycket sköna.
men herregud folks - kan vi inte bara låta dom stanna hemma?
jag har sett folk på stan springa och se ut som idioter i flera veckor nu och värre lär det väl bli nu när det finns en onepiecestore i arkaden.
jag vill ta mitt liv. nej det vill jag inte. jag vill ta deras liv! alternativt ruska om dom och fråga om dom vill se ut som småbarn!?



kolla på den bara! som en idiot ser man ut!

jag kommer ihåg när jag gick på högstadiet, tror det var i sjuan? nångång runt 94 iaf.
då blev det väääldigt stort med nappar. kommer ni ihåg dom?
man gick omkring med en plastnapp runt halsen, som ett smycke!
man kunde köpa dom överallt och folk gick bananas över dom där jävla napparna. de fanns i alla färger och storekar och var man ball, ja då hade man en napp. (erkänner motvilligt att även jag hade sånna, MEN till mitt försvar var jag 13 år och visste fan inte bättre!)



ni minns? huuuugaligen!

ungefär så är det väl med dom här jävla onepiece? eller?
varför vill man se ut som en treåring helt plötsligt?

fan, grow up!

28.12.10

jag har nog världens bästa föräldrar ibland. mest hela tiden faktiskt.
vi kanske inte står varann jättenära men dom är mina korrar och jag älskar dom.

i julklapp fick jag en hyresfri månad av dom - en hyresfri månad!
hur grymt är inte det då?!
jag hade inte planerat mitt csn:ande så himla bra och fattade aldrig att jag inte skulle få csn i december. jag har såklart beklagat mej otroligt mycket för det inför typ alla och mina korrar har snappat upp det på något vänster. så vad gör dom?
joo, dom sätter in 4000 på mitt konto och räddar hela min ekonomi tills csn kommer.
jag ville såklart betala tillbaka så fort jag bara kan men dom vägrar ge mej sina kontonummer och jag känner väl inte att posten är att lita på när det gäller att skicka pengar via brev så jag får helt enkelt svälja min stolthet och ta emot dom där pengarna.
fast jag inte vill.
men det är otroligt fint av dom såklart men jag känner väl som så att jag har bott hemifrån i väldigt många år och har aldrig tagit pengar av dom förr och varför ska jag börja nu?
pappa halvskrek i mitt öra att han älskar mej och skule göra allt för mej och att det bara var att ta emot dom där pengarna. jaha, så var det med det tydligen.

annars har jag inget att berätta, jag är pank som vanligt, det är snö ute och snart är det nyår.

22.12.10

dan före dan före dopparedan. jajjemän!

men först måste jag jobba lite i morrn och seeeen, sen är jag på väg mot julfirande deluxe med frida. jag tänker minsann att vi ska äta ett klassiskt julbord, så det så! jag kan laga maten själv om det ska vara så.
julbord åt vi förresten idag på jobbet och det var myyycket bra, linnea hade skött sej exemplariskt där hon stod och slavade vid spisen hela dagen.

annars då? joo, jag har ju varit och hämtat ut paket från nelly.com och det är ju alltid trevligt. men nu är jag helt svart om fingrarna och under naglarna och jag har ingen aning om vartifrån det kommer. känns otryggt. jag ska undersöka saken!

nu ska jag iaf kolla tv och njut av min folköl.

21.12.10

jullov!

ja jag har jullov nu, det har man ju inte haft på hundra år så känslan är lite speciell just nu, jag gillart!
jag började mitt jullov med att jobba på ica så det var ju ingen vidare start men nu, nu har jag varit ledig i två härliga dagar.
sen jobbar jag bara två och sen har jag jullov igen!
åååh, jag önskar jag hade en pulka så jag kunde spendera lite tid i backen med den!

jag ska nog kolla vad en pulka kostar och sen kasta mej nerför.
se upp i backen, tre hål i nacken!

14.12.10

okey, jag har varit seg med bildbombandet men det beror faktiskt på att vi inte tog så många bilder.

till mitt försvar så hade vi för kul för att hinna med att ta bilder.


fining madde


elin kom över en sväng från malmö


vi hängde på streckers cocktailbar


det var minispelning på gatan och en möhippa passade på att dansa runt lite till det
tv;n på rummet där vi bodde var sjukt retro och asball!

och det var faktiskt allt. sad, I know!

02.12.10

jodå så att...jag har inte haft ork eller tid. i morrn blir det köpenhamn med madde och SEN ska ni få se på bildbomb vill jag lova!
hang in there!

RSS 2.0