30.06.10

så var jag äntligen framme i sherwoodskogen då! och elias fyller tre år! hipp hipp hurra till min lilla älskling, som jag för övrigt ska vara barnvakt åt i morrn då syster flyttar - it´s gonna be awesome!

OCH jag har en ny kamera. herregud vad jag ska fota, folk kommer bli så less på mej.

29.06.10

jag kommer bli brun.utan.sol-junkie.
jag vet det, jag känner det på mej!
köpte den igår och jag har nog redan överdoserat det. inte så det ser illa ut men jag går och sneglar på tuben hela tiden och känner kärlek till den.
är det konstigt?
jag tänker att jag inte vill se ut som på denna bild i sommar igen:

det är alltså min hand som är rätt brun och mitt ben som är rätt vitt. nästan genomskinligt.

men det finns fler bilder, se på denna bara:

viiiiiiiiiiiit! och det var i slutet av sommaren förra året. h.e.r.r.e.g.u.d alltså. fattar ni att folk tycker jag ser mer död än levande ut nu?!

annars packar jag för fullt, ska ju till boden i morrn och leva loppan. fyfan vad jag ska ha kul. fylla och fest och gamla kära vänner!

25.06.10

jobbigaste dagen ever alltså. herregud
jag skulle ju bara ta en stilla öl igår, det blev mer än så.
jag fick ett sms av robert som satt på 20+ och undrade om jag var ölsugen. jag är alltid ölsugen så jag gick dit när jag klev av vagnen drack 4-5 öl och kände redan då att detta inte kommer sluta väl.
partyhumöret var på topp och jag kom på mej själv med att sitta och smådansa för mej själv.
efter ölen med robert och mario gick jag hem och styrde upp mej lite för att åka till stan och träffa frida och madde (jessica var också med) för lite öl innan vi skulle på spelning.
det blev öl och spelning och sen blev det hemgång för alla. jag ville vidare men ingen annan hade tid, ork eller möjlighet. bittert som fan.
men ikväll. h e r r e g u d vad jag ska ta igen det!

21.06.10

måndag morgon och här sitter jag. nu är det ju knappast morgon mer men ändå. det kunde varit det.

igår skulle jag gått på pier pressure med erika och hennes vänner men jag bangade. det var inte helt fint väder och jag var lite slö och höll mej hemma i kortedala istället.
det blev en liten prommis runt mina ägor, ja inte mina men mitt hood so to speak.

iaf - vet ni vad jag gjorde igår?!
jag bokade biljett hem till Boden. jag ska hem till moderskeppet och hälsa på!
jag längtar så jag dör en smula när jag tänker på det, men det är ju faktiskt bara 9 dagar kvar så jag behöver inte längta så mycket ändå. jag ska få träffa alla mina små guldklimpar och min systerson elias fyller 3 år samma dag jag landar. it´s gonna be awesome!
men vad vill en 3-åring ha i present? jag tänker att dom inte är allt för kräsna ändå, vad vet en 3-åring egentligen? eller är jag helt ute och cyklar nu?
sen måste jag ju köpa nått till tea också - jag hade ju glömt henne när jag köpte present till hennes nyfödda lillesyster när jag var i boden senast.
herregud, kan ni fatta?! GLÖMT att barn alltid ska ha present när deras syskon får. hur korkad är inte jag?!
jaja, jag får ställa det till rätta nu istället. men en 6-åring är kräsen - DET vet jag. så vad fan ska jag ge henne då?!


här är tea en liten skrutt och äter äpple på sin pappas mage. nu är hon inte så liten mer. mitt lilla gull!


detta är då min systerson elias, även han en liten skrutt på den här bilden, nu är han ju stooor - hela 3 år!
mitt älskade lilla hjärta!

19.06.10

idag har dom gift sej! herregud, man trodde ju aldrig att den här dagen skulle komma, men det gjorde den visst ändå.
så nu kanske vi bara har en vecka kvar med massa skriverier och löp?
gissar vi på en vecka?

iaf, jag skulle absolut inte se på skiten var tanken. självklart satt jag där, jag grät till och med, speciellt när daniel grät och vickan torkade hans tårar.
ååååh, gulligt! dom var verkligen ett vacker par. en jag vill se en kyss i kyrkan! vart var den!? 

iaf, en dag vill jag också vara en del av ett vackert par. jag vill gifta mej, inte för att jag tror på äktenskapet och att man kan lova att älska någon livet ut.
utan mest bara för att det är så fint och minnesvärt. det är väl ändå en dag man alltid kommer minnas? det måste det ju vara.


fram tills dess ska jag ha solat och blivit brun och INTE rosa som på den här bilden.

17.06.10

sjukaste drömmen i natt alltså!

jag brukar inte drömma att jag flyger men det var fan så underbart och läskigt!
jag drömde att jag var i tokyo - tornadostaden.
ja i min dröm var tokyo känt för sina tornados och jag och en kinesisk affärman åkte dit. han skulle sälja in tokyo som extreme jumpflight-stad. ja ni hör ju själva!
jag hängde bara med för att jag var en extremesportare som skulle betygsätta denna nya hippa sport!

så vi sprang ut på en is där det blåste omkring en tornado och hoppade rakt in i den och flög runt runt runt över staden och ner mot vatten och sen upp igen. några gånger kraschade vi nästan in i hus och slammade ner i marken men vi klarade oss alltid på håret.
vilket sug i magen alltså och när vi hoppade in i tornadon sög det till i magen när vi kastades rakt upp och jag kände verkligen hur jag flög!

helt underbart var det! jag brukar bara drömma att jag faller och det är aldrig trevligt, det är ångest i att falla men det här med att flyga kan jag tänka mej att göra igen! om det finns något som heter extreme jumpflight så är jag lätt med på det!

14.06.10

leker med tanken på boden alive.
borde man göra ett gässpel där kanske?
jag kollar vidare på flygpriser!!

07.06.10

underbara helg. jag ville aldrig att den skulle ta slut. men det gjord den ju, helger brukar göra så.

fredag jobbade jag natt..inte så mycket häftigt att berätta om det.
lördag sov jag ut och sen blev det bio och middag med malins gäng. massa tapas och öl.
sen ville alla gå till lounge (s) och det ville fan inte jag.
så jag och afa gick till rockbaren för att ens kunna tänka tanken att kunna gå till lounge. så vi drack och drack och det kändes fortfarande inte som nån bra idé men vi kände att vi var tvugna eftersom malin fyllt år.
men kön var utan dess like och vi gav upp.
jag hamnade med frida och thomas på dubliners istället och sen hem. och igår ville jag egentligen bara sova hela dagen men kom på bättre tankar och åkte till slottis istället.
solade och tråkade och skrattade med frida och thomas. myyycket trevligt. sen kom halva min gamla arbetsplats och hälsade på, dom skulle tydligen ha p-fest i slottis. trevligt för dom!
vi gav upp och gick till frida och thomas och spelade sega istället, bästa beslutet ever!


02.06.10

snart är det lördag vänner! fan, jag längtar konstigt nog till lördag.
jag ska ju tusan på tjejkväll! alltså all in girlie kväll.
så långt ifrån mitt vanliga sätt att jag ser fram emot att få fjanta till det lite. visst är det konstigt? jag kan bli så trött på mej själv ibland, och vad hjälper bäst då om inte att vara någon helt annan för en kväll?!
i mitt sätt att klä mej och se ut är jag nog väldigt tjejig, eller iaf tantig, men som person är jag tvärtom. och nu ska jg dricka drinkar, äta plockmat och klä mej i höga klackar och vingla runt på stan och ha sjukt kul.
jag känner att detta kommer bli en kväll utöver det vanliga. jag är i helt nytt sällskap nästan. jag har festat med några av dom men långt ifrån alla och jag ser fram emot det.

till något helt annat.
ni vet ibland när man får höra saker man helst inte hade velat höra, som hade varit bättre om ni slapp veta? en sån sak fick jag veta idag och det kändes som att min värld tumlade nått varv och nu är allt uppochnervända-världen helt plötsligt.
allt jag trodde var bara fejk och fel och jag fattar inte hur jag kunde missbedöma något så stort som jag gjort. jag brukar inte göra det. så egentligen vet jag inte om det är jag som haft för höga förväntningar eller om det är den här personen som utgett sej för att vara något den inte är?
är jag alltså mer besviken på att jag tog fel eller är jag besviken på personen det handlar om?
jag vet inte faktiskt.
fan fan fan fan fan fan fan fan. wish I did´nt know.

RSS 2.0