31.05.10.2

jag har tänkt på en sak.
på det där med vilka man tar in i sitt liv. låter djupt va?
men det var inte så farligt djupt, det var med bara en observation jag gjorde.
alla mina vänner är så himla olika varann men alla kompletterar varandra perfekt, vissa hänger i mitt egna "gäng" och andra träffar jag utanför min vanliga grupp.
jag har alla olika personligheter jag vill ha i mitt liv i mina vänner och jag kunde inte var gladare.
visst har jag tappat massa vänner sen jag flyttade till gbg och visst är det tråligt. men dom som finns kvar där uppe kommer faktiskt alltid att finnas där.
jag tar dom inte för givna, jag bara vet att vi är vänner livet ut. för vad som än händer kommer inget att kunna komma mellan oss.
vi går igenom mycket med våra vänner - glädje, sorg, förluster, vinster - men alla finns där i slutändan. endel (jag själv däribland) behöver få var ensamma ibland, andra pratar öppet och okomplicerat om sitt liv och endel gör lite av varje.
men hur det än är så kommer allt fram till ytan så småning om. man kan tro att man kan dölja saker för sina vänner men det går inte.
för vänner vet, vänner ser och vänner gör det dom själva tror är bäst för just dej. så är det.
så bli inte förvånad om du en dag lättar ditt hjärta och din vän bara nickar och säger att hon/han fattat det sen länge, att honhan vetat men bara väntat på att du ska säga det själv. bli inte det.
för det blir jag hela tiden.
jag kanske tror att jag är så himla bra på att döjla eller hålla saker om mej själv lite hemliga men det finns dom av mina vänner som ser och hör alla mina signaler som jag omedvetet skickar ut. just en sån vän har jag träffat idag. och det var underbart!


31.05.10

på mtv visades just david guetta och kid cudi.
asså, inte för att vara sån men är inte david guetta det fulaste man sett någonsin?!
har ni sett videon?!
han ser ut som en lätt cp-skadad man som försöker att göra allt för att inte visa att han är just det samtidigt som han försöker var lika ball som kid cudi men misslyckas fatalt med även det.
nej heregud, den mannen ger mej rysningar och INTE på något bra sätt!

men iaf, jag hade ju lovat en bildskörd så här kommer den!

vi har druckit öl på 7:ans ölhall frida, thomas, johanna och jag


där vet dom vad dom pratar om. WORD!


när stefan hade releasfest på incontro var jag där med madde och johanna.


ja alltså, det var rätt luddigt och trångt men en liiiiten glimt fick jag av han när han spelade.
sen supportade jag och köpte en skiva och blev förvånad när jag såg att han skrivit mitt personnummer på omslaget, herregud, jag trodde att det bara var jag som hade så sjukt bra minne att jag även minns hans!

nu har jag faktiskt inget mer att berätta, jag har just idag min första lediga dag på länge och nu ska jag in till stan och träffa min brother from another mother jacob!

29.05.10

är på väg till jobbet om några sekunder typ, ska upp till hemköp innan och skicka tillbaka en kavaj jag beställt men som var för stor.
men iaf, jag sitter här och funderar på ikväll. jag har 4 härliga alternativ framför mej.

1 - mitt hjärta nicko har fyllt år och har fest ikväll.

2 - johannas pojkvän har spelning på henriksberg

3 - frida och hennes gäng ska ut och svira efter att de varit på ölbrännboll hela dagen

4 - jag åker hem och sover och lyssnar på min arma stackars kropp som jobbat hårt i 10 dagar nu (och ännu är det inte slut...)

så hjälp mej snälla! vad ska jag göra ikväll?!

28.05.10

asså sorry, jag har faktiskt varit lite dålig på att blogga. men jag är desto bättre på att jobba iaf.
jag får faktiskt skylla mej själv, min dåliga planering satte käppar i mina egna hjul, om jag bara lärde mej att bläddra fram nästa vecka i kalendern skulle jag ha sett att den var smockfull och att det är vansinne att jobba så här mycket.
anywhooo, nu är jag snart ute på andra sidan, måndag here i come!

i tisdags var jag på ego-event med johanna, madde, mika och alex. hur mysigt som helst. bra föreläsare och babben larsson som avslut. herregud, hur go är hon inte?!  jag, mika och johanna (och en tant jag inte vet vem det var) vann dessutom quizen!! fattar ni?
av alla som var där var det mitt lag som vann!? hur bra som helst ju!
fick ett ljus (yankee candle, synd bara att det var lemon/lavender. dom två lukterna jag inte klarar av, vill bara kräkas av dom. så ljuset kommer aldrig brinna men det kan ju iaf se fint ut i mitt badrum) och 2 träningstillfällen på nått nytt ställe, nia tror jag det hette?

i onsdags var jag, madde och johanna på stefans releasefest på incontro och det var så jävla bra, han är fan grym!
jag och madde hinkade rosé som om det inte fanns någon morgondag och sen hamnde vi på dubliners och drack lite öl, blev överkörda av en gubbjävel med rullväska och pratade mer än någonsin tidigare.

igår var det inte kul att vara jag, ställde in mitt besök till vårdcentralen och sov lite extra länge. eller ja, jag sov väldigt mycket extra länge eftersom jag åkte till ändhållplatsen och tillbaka innan jag kom hem och kunde sova på riktigt från min och maddes utgång.
iaf, jag stod i självscanningen hela dagen igår, huuur bra som helst, lagom med action för en i mitt tillstånd.

bilder kommer en annan dag.

19.05.10.2

när ska de förresten komma en funktion som gör att människor som inte längre lever inte dyker upp som "återuppta kontakten med linda - säg hej!" på facebook?
när ska det även sluta komma "linda is 98% lucky today". fan, hur svårt kan det vara att göra en typ av minneslund på facebook?

19.05.10

det känns som att jag hamnat i en arbetslöshetskoma, och jag är inte ens arbetslös. det är en märklig känsla det där.
slö, uttråkad, trött men samtidigt en slags frihet.
på torsdag ska jag jobba mina första timmar på ica i frölunda och jag är faktiskt lite nervös för det där med att komma in.
komma in? ja komma in! genom dörren alltså, absolut inte i gruppen.
det vet jag att jag kommer att göra. jag tar faktiskt för mej på mina arbetsplatser till skillnad från mitt vanliga liv där jag är fasligt blyg och rätt tyst i nya bekantskaper. nej jag är rädd att jag ska glömma mina nyckelkort hemma, få för mej att byta väska eller nått annat dumt.
men sånt nojjar jag jämt över och det har inte hänt någon gång annars men jag tänker att någon gång ska väl vara den första. och hur man än gör kommer man alltid närmare den där första gången att glömma något viktigt, man kan inte undvika det för all tid.

anywhooo, har jag berättat att min helg var helt underbar?
   
detta är då fredagen i all sin glans, även johanna var med men dom bilderna är censurerade.

 
och från lördagen med min lilla flisa lisa på en inflyttningsfest hos kakan som fick öppna lite paket.

13.05.10

här sitter jag och har ångest över att jag fattar att det kommer regna i morrn och jag kan inte göra nått åt det. fan också.
jag som ville att det skulle vara soligt och fint så vi kunde sitta på min balkong och lukta på blommor och titta djupt i vinglasen i morrn. men kanske kanske finns det en chans?

vad tror ni - ser det ut att kunna bli sol i morrn om vi tittar på detta?
  

om det skulle vara till någon tröst så ser ju iaf mina blommor ut att må bra, fast dom ser ut att frysa lite också. men jag tror att dom precis som jag har lite norrländska egenskaper och tål lite kyla, inga veklingkrysantemum det här inte!

12.05.10

jag längtar till fredag. gatufest och fransk musik.
ååh, kan det inte bli fredag nu?

är det förresten någon som har tips på bra fransk musik?
jag kan goolga själv så jag vill ha riktiga tips på BRA fransk musik. i stil med edith piaf, alizeé, camille och sebastien tellier. så vet du inget behöver du heller inte säga nått.


kan jag förresten inte få tillbaka den här längden på mitt hår?
jag längtar efter så mycket. men nästan mest efter att ha långt hår.

10.05.10

viva la france!
japp, nu har min franskakurs anlänt och jag ska göra allt jag kan för att bli så fransk jag bara kan. på fredag till exempel ska jag och johanna på fransk gatufest - ni ser! vi anstränger oss!
idag har jag shoppat en klänning och lite blombroscher så jag ska se fransk ut. vi ska förfesta till fransk jazz och dricka vin på min balkong innan, kommer bli perfekt!

dricker lite vin och hänger hårt!

foto1012 (MMS)

dricker lite vin och hänger hårt!


06.05.10

OPERA!!!

javisst kompisar! idag har jag varit på opera med frida, madde och johanna. så otroligt vackert och fantastiskt det var. bohemé, klart värt att se - sista föreställningen är nästa torsdag. missa inte!
  
jag fick passa på att fota innan föreställningen för annars tror jag att det hade kommit någon med en lampa och lyst på mej och jag hade fått sitta och skämmas. men jag är inte så ouppfostrad att jag skulle göra så iaf, eller så törs jag bara inte. nått av det är det iaf, ni får tro vad ni vill!
gulle frida hade bitit sej i tungan och fick inte prata, madde hade köpt nytt hårband och johanna hade tänkt styla sej i paljetter men ångrade sej.
själv hade jag inget nytt att skryta med.
ja förutom mitt nya diadem, men det skrattade madde bara åt. sa att jag såg ut som en liten flicka, så jag ville inte ha det på mej...

05.05.10

vet ni vad?
jag har sagt upp mej igen, herregud, ska hon aldrig vara nöjd tänker ni nu.
men nej, jag tänker fan inte nöja mej, det har jag gjort i så många och och nu är det dags att göra något för MEJ. jag fick jobbet på ica och jag har jobbet på hotellet och jag har sökt in på skola till hösten.
JAG har gjort det, fattar ni?! JAG har chansat! jag som ALDRIG chansar, jag som alltid vill veta i förväg och planera och ha allt tryggt och gött.
men nu är det andra vindar som blåser och jag har kommit fram till att även jag mår bra av att chansa ibland.
så nu har jag chansat för hela slanten och jag gillart!

anywhoo, vet ni..jag har träffat johannes några dagar nu och det har varit lovely, han är som johannes är mest. totally, fucking, extremely lovely!

asså han är roligare än han ser ut att vara. här hade han ju faktiskt intagit ryggläge i min soffa. det enda tråkiga med att han är här är att han jobbar 6-21 varje dag och jag jobbar dag, kväll, natt om vartannat hela veckan. tråååk. men nu ska han ju iofs vara här varannan vecka hela sommaren så vi kommer ses mer, alltid en tröst!

RSS 2.0