21.07.10

okey, här kommer en uppdatering i form av bilder.
min sommar so far:

jag har träffat lotta när jag var på besök i boden!


och ante! som jag inte sett på 10 år!


jenny var lika söt som vanligt


och agge ville sjunga för glatta livet!


en solig dag satt jag i kungsparken med frida och johanna


vi har varit på gunnebo slott


där frida övat på hopp från liten trappa


jag hamnade på efterkälken när vi skulle tillbaka till bilen så jag posade lite och sånt...


efter gunnebo slott var det dags för lite kanotpaddling. om ni tycker jag ser rädd ut så är det bara för att jag just överlåtit själva styrandet till johanna och är lite osäker på hur det ska gå...

men allt gick fint och nu sitter jag hemma med en folköl och har just käkat paneng gai. life is good.

19.07.10

jag hade tänkt berätta om min dröm här men jag ångrade mej.
så istället berättar jag att jag just nu sitter och laddar hem min favvoserie alla tider. queer as folk. jag ska nöta igenom den igen och igen. tror det är två år sen sist jag såg den men herregud vad jag tänkt på den många gånger. nu är det dags igen!

brian kinney...mmmm!


16.07.10

telefonintervjuad. japp, alldeles nyss.
tänk att det fortfarande ringer ang jobb jag sökt för flera månader sen. detta var för proffice - telia alltså. nåja, en annan gång kanske!

14.07.10

jobbelijobb. hela dagen. eller iaf mellan 9-15.30.
tanken var att vi skulle åkt till delsjön och badat men jag fick mens och kände att sjöbadning inte var prio ett på listan.
så jag, fridis och jopplijo åkte till stan, köpte med oss glass och satte oss i kungsparken och slappade lite. pratade ekonomi, studier och lite annat världsligt.
jag står ju som reserv på utbildningen jag sökt och hemskt gärna vill komma in på. men vilken plats i reserv vet jag inte, det får man tydligen inte veta på yrkeshögskolor.

pratade med karin för nån dag sen och hon var reserv 11.
rätt lugnt, hon lär ju komma in.
men jag då? exakt hur många måste jag wacka innan jag kommer in?
för jag är nästan beredd på att komma dit undercover med ett automatvapen och skjuta dom som tar min plats.

sen traskar jag förbi i lugnan ro och visslar lite förstrött och dom ba "men hallah, är inte det där HON, jenny, hon som var så bra, herregud JENNY!! KOM HIT!! du är sååå välkommen in på vår utbildning!" ungefär så tänker jag mej.
vad tror vi?

13.07.10

blixtar och dunder!


igår stod jag så fint i mitt kök och grejade lite när det smäller till och en blixtbomb uppenbarade sej utanför mitt fönster. lite som den här!:

jag i mitt stilla sinne fattade inte att det var just blixten utan trodde att det konstiga skenet var en vanlig bomb och min överlevnadsinstikt tog över.
jag kastade mej ut ur köket och släckte lampan.
jag hann tänka "dom ska fan inte få veta att jag är hemma, bäst jag släcker lampan!!" det var det första jag tänkte.
"bäst jag släcker lampan".(?!)
 som om jag hade undkommit en bombattack om jag låtsades att jag inte var hemma? märkligt hur man tänker ibland. verkligen skumt!
jag får en bild av hur jag krålar omkring på golvet och ser bomber och granater vina förbi fönstren, hur soldater och terrorister går förbi utanför mitt fönster och smyger omkring i mitt hem.

men jag, nej jag sitter med psykotisk blick nedhukad i vardagsrummet med ett automatvapen i handen och bandana runt huvudet, lite svettig och blank, skitig sådär snyggt som alla tycks bli i actionfilmer.
herregud, vilken surviver jag skulle vara!
lite som linda hamilton i terminator 2!

typ jag ju!

07.07.10

så var jag äntligen hemma igen då. jag saknar boden som tusan men jag saknade göteborg som tusan också. ibland undrar jag vad som är hemma.
när jag är i göteborg känns boden som hemma och när jag är i boden känns göteborg som hemma. jag kanske inte är hemma någonstans? märkligt.

nån jag vet att jag med säkerhet kommer sakna är min systerson elias. han är verkligen mitt hjärta. tänk att nån så liten kan kidnappa ens hjärta på det viset, och han vet inte ens om det. men så är han ju en hjärtekrossare utan dess like också!

05.07.10

gaaaahhhh! jag blir galen! fy fan vad det ska bli skönt att åka hem.


02.07.10

gårdagen var helt lovely.
jag var barnvakt åt min systerson och vi hade det sååå mysigt och härligt! sen när han skulle åka buss som han längtat efter hela dagen hade han redan somnat i vagnen, lillstackarn!

iaf, jag åkte hem och powernapade och sen kom matte och hämtade mej och vi åkte till opalen och tog en fika, gick en sväng på stan och pratade om allt och inget.
fan vad det var skönt att träffa honom, jag visste nog inte hur mycket jag saknat han! vi pratade om hans bror, om hur det var när han gick bort och några minnen vi hade från honom. det var så bra att jag fick träffa matte nu och se att han mår bra, att han ser frisk och fräsch ut. väldigt bra!

sen åkte jag till jenny och agge och hängde i flera timmar. pratade, pratade och pratade. åt chips och dip (dipen åt väl mest jag, dipjunkie som man är!) sen promenrade vi en sväng med hunden och jag gick hem samtidigt.
när jag kommit en bit så ringer min telefon och en bil bromsar in bredvid. patrik i egen hög person.
så jag fick lift sista biten och vi tog ett litet snack utanför min port. härligt att se han med, vi bor i samma stad men lyckas ändå brara träffas när vi är i våra gamla hemtrakter, tokigt det där.

anywhooo, nu är jag på väg ut på stan för att kolla utbudet, det kommer nog gå fort. kanske mobilbloggar jag sen.

RSS 2.0