24.01.11

bakdag i dag igen!
herregud, tränar jag inför housewifemarathon eller?
man kan ju inte tro annat.
hela dagen har jag spenderat med migrän och sen när den släppte så bakade jag en banankaka. men inte innan jag hade gjort en asgod korvgryta!
mammas recept for the win!
jag tror att jag ska göra palt nästa vecka! låter inte det gott?
joo, det blir fan palt. men det sämsta med min mamma är "jenny, det finns inga recept, man höftar vad man ska ha i på ett ungefär" så jag ska höfta till en palt. skjuta från höften och hoppas på det bästa alltså?

en annan härlig grej jag fått veta idag är att min bästaste skrållan blivit mamma i morse! en liten albin blev det minsann! grattis hjärtat!

23.01.11

grattis till min finaste jenny som fyller 30 i dag! hurra hurra hurra hurra!

helgen har varit relativt lugn måste jag säga. fredagen inleddes med lite jobbning på kvantum och sen direkt vidare till andra lång för en aw med johanna och några tjejer i min klass, sen kom även en arbetskollega och joinade oss.
det var skratt, prat och öl för hela slanten!
eftersom vi startade hårt kl kvart i fem på em så var vi rätt bladiga när klockan var 23 typ. skrämmande! vi körde en fyllekäk innan vi skulle vidare på krogen.
herregud, det var ju som bäddat för hemgång redan då. men jag försökte visa mej på styva linan och vi hamnade på sticky. misstag!
det var knökat med kids och vi var inte vidare pepp så vi tog en öl (rättelse - jossan tog en öl, jag drack vatten!!!)och sen åkte vi hem. hemma innan 02, första gången på många år vill jag lova!
lördagen låg jag och kved i mensvärk och gjorde inte många knop. tog mej till affären gjorde jag iofs innan jag hamnade på ryggläge i soffan för lite mer kvidande. kollade på p3 guldgalan och var varm i hela kroppen när oskar, robyn och orup(!) uppträdde.
idag har jag bakat som en galning. muffins, rulltårta och bröd. japp, jag känner mej nöjd!
tog en promenad i det fina vädret och kom på mej själv med att längta lite till våren. kanske inte våren i sej men till mindre kläder, snyggare skor och mindre nariga händer iaf.
ungefär så har jag spenderat min helg.
lugnt och fint. skönt.


18.01.10

nej nu får jag skärpa till mej lite. jag bloggar ju aldrig nått mer och när jag väl gör det så har jag inget att skriva om i alla fall.

idag har jag iaf klippt mej lite. inte nån stor förändring - jag ska ju ha långt till sommaren - men toppat, fixat luggen och klippt upp det sjukt mycket.

bild kommer efter att jag fixat till det lite, ev i morrn.

12.01.11

i natt kl 00 är jag officiellt inte pank längre!
det firar jag ikväll genom att öla med jacke innan han drar till sälen och stannar där i flera herrans månader.

mitt största problem ligger nu snarare i hur jag ska få pengarna att vilja stanna på mit konto, det är svårt! jag sitter redan nu och tittar på resor och skor och kläder och massa skit som jag egentligen inte behöver men som jag vill ha.

RSS 2.0