14.07.11

idag har varit ännu en sjukdag. herregud, ska man aldrig få vara frisk? tydligen inte, det är tydligt det!

till något helt annat. något världsomvälvande faktiskt.
jag är helt klart en amatör när det kommer till datorer och det skrämmer mej alltid att göra nått nytt med dom. men så har jag min gamla bettan här då va och hon har varit krasslig i många år. jag köpte henne hösten 2006 så vi har haft många år tillsammans och aldrig har jag hjälpt henne så som hon har hjälpt mej.

jag har blundat för det så långt det gått men idag, idag var det nog.
sjuk och jävlig fick jag ett sug efter buffy. tänk er själva, bara ligga i sängen och titta på buffy hela dagen. perfekt sätt att spendera sin sjuka tråkiga dag.
men så kom jag på att ljudet försvann för någon månad sen. poff, borta!
så jag kunde ju inte titta på buffy. soooorg, I know, you feel it to!

jag messade chris i min klass och bokade in tisdag för att kunna vårda och ömma för min dator. men sen tänkte jag att nej vad fan.
går jag här i "köpa ny dator-tankar" så kan jag väl lika gärna görat själv? försöka liksom.
så jag förde över alla mina bilder och massa musik och filmer till min externa hårddisk och sen bara gjorde jag det!
jag tryckte på knappen där det stod ominstallera, återgå till fabrikatmodell. typ så stod det.
hon tuggade, hackade, hostade och sen startade den om efter bara 5-10 minuter (svårt att avgöra tidsram ordentligt men om jag tittar på mitt hår beräknar jag att jag slitit lös den mångden hår på ca 5-10 minuter)

jag fick massa uppdateringar från microsoft och massa annat och sen var hon som ny!
jag har ljud igen!
jag kan kolla på youtube, buffy, lyssna på spotify och massa annat som vi inte kunnat njuta av tillsammans på så länge nu.
bettan är bra igen! min älskade bettan!
jag känner mej så stolt och jag känner att jag och bettan kommer få det himla bra tillsammans i många många år till. har vi haft snart 5 underbara år utan att ominstallera ska vi klara några till om jag bara får tummen ur och gör det någon gång om året.
fattar ni hur mycket skit som försvann?! massa dålig skit som tyngt bettis.
aldrig mer.
förlåt bettis, jag ska aldrig göra dej illa igen.

13.07.11

uuuj, vad trött jag är idag då! känns som att jag inte sovit på himla länge, fast det var ju bara några timmar sen. men ändå, ni vet ibland så är man bara helt körd.
jag har vridit mej av och an hela natten och tänkt på massa saker. allt och inget.

idag har jag ett mission, och det är att köpa hem tre (no more, no less) krukväxter. ni vet typ basilika, timjan och sånna saker.
men vad ska jag köpa? vad har jag användning av? ska jag rent av bara köpa frön och så själv? hur lång tid tar det i sånna fall?
frågorna är många! jag ska ta reda på svaret idag.

12.07.11

jag kan inte sova. så jag sitter här och tänker lite. på allt möjligt.
jag saknar min fina fina elias, mitt hjärtegryn som blivit så himla stor och bara växer och växer för varje sekund som går.4 år och har fångat mitt hjärta totalt. hur kan man tycka så mycket om en person som jag tycker om elias? jag vet faktiskt inte hur det är möjligt. jag vet bara att han är världens finaste lilla pojke och kommer alltid vara det.

jo just det! här hade ju elias en liten frisyr att stoltsera med. några dagar senare skulle min syster klippa hans hår och råkade tappa munstycket så han är nu renrakad på huvudet. han grät och grät och pratade inte med syster min på flera timmar. speglade sej och skrek "NEJ!! mamma NEJ!, titta vad du har gjort!"
ja det där med frisyrer är tydligen viktigt när man är 4 år. syrran berättade att han hela tiden gick och kollade sej i spegeln för att se om det verkligen var så illa som han trodde. och det var det tydligen. det kanske till och med var värre för han surade som aldrig förr. :)

sen tänker jag på hur otroligt fin lilla smitten är. smitt måste vara en av världens bästaste hundar, no doubt in my mind! tänk vilken tur jag har som har så här mycket bra i mitt liv.mysvovven! som om han själv fick välja skulle spendera hela sina dagar ute på balkongen och spana på folk. fast det får han så klart inte, hur skulle man då kunna mysa med honom hela tiden man är i boden och hälsar på? nej, det skulle ju inte gå.

sen har jag ju varit på personalfest! vi började på star bowling med en 5-kamp. jag vet inte hur det gick för mitt lag, men jag tror inte vi låg så bra till. för mycket öl och för mycket annat roligt som upptog min tid.här har vi femi, linnéa, gayi och britt-marie under middagen.

gayi fyllde 25 i lördags så då var vi ute och firade henne. började på linneterrassen och fortsatte till rockbaren och vidare till park lane.lite suddigt men här sitter iaf annelie, hanna och martina. det suddiga beror nog på lite ölstukat fotosinne. och att min mobil inte alltid tar dom bästa bilderna kanske.

sen vet jag inte vad mer jag tänker på.
nu har jag iaf uppdaterat med lite bilder så ni vet att jag faktiskt ibland tänker på att föreviga saker och ting. ibland alltså.
jag har ju btw premiärbadat men det har jag inga bildbevis på. fast johanna kan intyga att jag gjort det! hon såg det med egna ögon, fast från säkert avstånd lååångt uppe på gräsmattan.

11.07.11

kvalitetstv. vad är det? ja, jag kan berätta att det inte är något som visas på tv när man är hemma sjuk en dag från jobbet iaf. fy fan vad tråkigt jag har haft det idag. galet tråkigt och långsamt.
i morrn ska jag ta en promenad om jag känner mej bättre. lite friskluft vore nog bra att få insupa tror jag.

helgen har jag spenderat med en glas alkohol i handen. hela helgen faktiskt. sjukt rolig lördag ute med mina finaste kollegor från kvantum. fredag ute med en annan fin kollega från kvantum. jag kan inte ens med ord beskriva hur kul vi haft det! vi åt, drack, dansade och sen avslutade jag det hela med en kebab från mitt favvokebabställe.
jag kanske är lite kär i kebab? jag tror det. fins inget bättre efter en helkväll på stan. nyktert inte så gott, efter alkoholintag galet gott.

nu ska jag ta sats och ta mej till affären för att köpa snus. utan snus på denna ö försmäktar jag!

RSS 2.0