21.02.10

o.h  m.y  .g.o.d!
fifan vad jag hatar västtrafik.
skulle så fint till jobbet i morse. jag börjar kl 10 så jag tänkte att nej, bäst jag ger det en 20 minuter extra att ta sej till jobbet, göteborg är ju inte direkt känt för sin snöfallskapacitet.
så jag ställde mej på hållplatsen 8.50.
när klockan blev 9.20 hade jag inte sett någon vagn varken köra in eller ut ur bergsjön, så jag ringde jobbet och sa att jag skulle bli sen. s
amtidigt ber jag en kollega att kolla på västtrafiks hemsida om det står nåt där. jodå, 25-minuterstrafik skulle det visst gå.
bara att dom visst missat det på västtrafik.
iaf, jag stod snällt kvar till 9.40, sen gav jag upp. mina tår var kalla och mina leggins höll värmen lika bra som en sommarklänning.
så jag gick hem och la mej i soffan under en massa filtar för att få upp lite värme. sen gjorde jag ett nytt försök en timme senare. och då kom det tusan en vagn! min resa till jobbet tog bara 1,5 timmar! hurra!.
fan vad kass dom är.
göteborg är väl en av nordens största städer? hur är det ens möjligt att det ska kunna bli såhär? jag fattar det inte! helt rabiat känner jag mej. och lite som en gnällkärring. men det är så jag jobbar. rabiat och gnälligt.

20.02.10

jag lagar mat. eller jag rör ihop mat snarare. fast jag har hackat och skurit också.
idag serveras det lycklingsallad med pasta.

och vet ni vad jag ska göra ikväll?

eftersom den rådande snö"stormen" gjort det omöjligt att göra något alls ikväll kommer jag spendera kvällen med chips, chilinötter och en flaska vitt vin. så lovely så!

17.02.10.2

jag har just kommit hem från stan och guuud vad jag är stolt över mej själv!
jag har inte köpt en enda grej jag inte behöver.

jag har givetvis varit sugen, speciellt när jag provade alla snygga skor jag hittade, men icke sa nicke!
det här med shoppingstopp är fanimej nyttigt för mej. jag lär mej kontrollera mitt spenderarbeteende och jag gör det bra!

iaf, jag kom hem med lite grejer - bara bra sånna - en ny bh, strumpbyxor, sockar, en ögonbrynspenna och en eyebrowfix.
för känner man mej vet man att jag inte under några som helst omständigheter går ut utan att ha fixat mina ögonbryn - aldrig!
så nu ska jag slippa spraya mina bryn tänkte jag, som jag alltid gjort, nu blir det browfix för hela slanten. high hopes!

17.02.10

sexdrömmar

gud vad dom är underbara. fast nattens dröm var inte riktigt bara en sexdröm. jag var typ kär, eller hade iaf starka känslor i drömmen.

killen jag drömde om har det alltid funnits en spänning med, allt med honom får mej att go bananas i huvudet.

han är manlig, maskulin, kollar på mej på ett sätt som gör mej lite svag, han tar på mej - på icke sexuella sätt men som ändå gör mej tokig - och jag måste spela oberörd för vem blir tänd av såna beröringar, han har en rå humor som får mej att skratta, hans röst är mörk, han är händig, har sjukt snygg häck och slutligen så är han egentligen ingen jag vill vara med, bara vara med.

anywhooo, jag vet bara att jag vaknade med ett leende på läpparna och jag ville inget annat än att drömmen skulle fortsätta.
saken är den att jag skulle kunna messa honom och berätta att jag drömde allt det här om honom och han skulle ta det med ro, för samtidigt som jag känner spänning mellan oss så är vi ju faktiskt vänner också. och jag är ju faktiskt inte kär, eller ens förälskad, jag är bara tänd på killen! fattar ni? 

16.02.10

jag har blivit så otroligt dålig på att blogga. jag vet nog faktiskt varför men jag vill inte erkänna det. men jag måste få lätta mitt hjärta.

agnes, du hade så rätt - jag kommer tröttna sa du och jösses vad rätt du hade!
jag har bloggtorka så jag kanske ska ta en paus, herregud, orka sitta och vara rolig och hitta bra bilder och faktiskt orka ta upp telefonen och fota saker! jag ids int!
min norrländska slöhet kom ikapp mej.

och appropå norrland - jag längtar hem.
jag har haft sån sinnessjuk hemlängtan att det gjort ont att ens vara vaken. jag behöver en norrlandsresa snart, jag vill ladda om och jag vill träffa alla där hemma.
för ja, norrland är hemma och jag saknar det! allt är så enkelt och skönt i norrland. allt jag vill är att få åka hem och ta det soft.

jag saknar 4 årstider. så som dessa:
på våren har vi islossning

på sommaren har vi midnattssol

på hösten har vi inte bara regn (som i göteborg)

och slutligen - på vintern har vi massa snö!

fattar ni vad jag går miste om?!

13.02.10

asså, mina killar på tv ikväll - harry och lloyd.

och vet ni en sak till? jag är sjukt skillad och lyckades boka dom BÄSTA platserna i hela salongen till alice i underlandet, för det sa killen på biografen!

07.02.10

salem al fakir <3!

jag visste ju såklart redan innan vem jag skulle heja på, bara för att jag vet hur bra han är.
och se bara vad rätt jag hade! han gick ju direkt till globen.
asså jag <3 salem

03.02.10

asså herregud vad det har snöat i göteborg! jag är sååå glad.
fast ändå inte. jag älskar snö <3 men nu vill jag faktiskt bara ta fram mina fina sköna stövlar och vandra fritt från slask, halka och modd.

i morrn ska jag på trendmässa som beautiful business arrangerar - kommer bli himla trevligt. men vad fan ska jag ha på mej? kläder givetvis - men vilka kläder?
jag vill vara så hipp och inne att det förslår.
men jag har inget som är hippt och inne så jag har dammat av ett par gråa höga skinnstövlar som jag inte använt på otroligt många år, varför vet jag exakt - dom är sjukt osköna - men nu har jag partyfeetat OCH använd iläggssula, kommer inte kunna göra ont i mina fötter inte.
varför har jag inte tänkt på det tidigare?
jo för att dom stått i en garderob och dammat som jag sa.
men i morrn ska dom användas och det flitigt. för är det nått som är jobbigt så är det att försöka hålla balans och grace när det är moddigt och halt ute!

RSS 2.0