24.05.11

till att börja med - grattis nicole på födelsedagen! hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

ibland jag inte hjärnan med mej när jag öppnar munnen.
idag har varit en sån dag. stod i info på jobbet och lutade mej lite fint mot en träbänkskiva och när jag ska ta mej därifrån var det som att något tog emot så jag kläckte den smarta kommentaren "finns det ett magnetfält här eller är det jag som är klen?"
anna skrattade så tårarna sprutade och jag kom på att jag nog skulle varit tyst istället för sen berättade hon det gladeligen för alla som ville lyssna. jaja, ibland så ploppar det dumheter ur även mej.

jag fick förresten tentaresultatet idag och jag fixade det tamejtusan! herreminje vad glad man kan bli för något så litet! jag var HELT säker på att jag skulle få göra omtenta men icke icke, lite har faktiskt fastnat i mitt huvud trots att företagsekonomi inte är mitt starka kort.
sjuk lättnad!

i morrn är det dags för mej att vara värdinna på vårt "kl 19 hos oss" och jag har en perfekt meny planerad OCH en hemlig gäst! frida och johanna är väldans nyfikna men jag känner att det kommer bli perfekt det här. helt galet perfekt!

annars har dagen rullat på med all världens fart och snart är det dags för sängen, först ska jag vika lite tvätt bara så är det gjort.
i morrn väntar en dag i deli på jobbet och som jag har längtat! deli in my heart!

laters!

23.05.11

okey. jag har officiellt tappat bloggorken.
jag har inget roligt att berätta, inget att ljuga om och inget som skulle kunna intressera er det minsta.

jag har bara några veckor kvar av skola och det känns. alla är trötta, alla har tentaångest och alla vill bara få vara lediga!
jag har bokat resa upp till boden (kanske jag redan berättat?) dagen efter sista tentan, så skönt! jag längtar till min systerson, min syster, mamma, pappa, vänner och boden stad.

i helgen har jag bara jobbat. jobb jobb jobb.
lite action var det också då sussi var startklar att hoppa i sin bil och preja ner en kille som snott halva butiken. det var lite roligt.
jag nöjde mej med att ringa polisen och anmäla honom istället.
sen spenderade jag en timme med att kolla på videoinspelningarna och funderade på hurvida det var ok att trycka upp dom på fetingstora planscher och smacka upp dom i hela butiken så han skulle få skämmas den lille jävlen. sen kom jag fram till att den enda som skulle få lida av det var jag.
och lida vill jag icke!

idag skulle jag haft företagsekonomi och det hade varit sjukt nyttigt för mej att få vara där och lära mej lite. men jag sov förbi allt vad alarm hette och vaknade 11.40. helt galet skönt att få sova ut! känns som att jag inte gjort det på evigheter. mumma var det, men nu kommer jag väl inte fatta hälften av allt han pratat om idag när jag ävl sitter där på tentan och stirrar i taket.
aja, allt löser sej.

12.05.12

idag har jag bokat en resa till mitt älskade boden. kära kära boden, snart ses vi igen.

jag är rätt så lyckigt lottad som inte bor i den stad jag vuxit upp i, bara för att jag kan komma på mej med att sakna den, uppskatta den, tänka på den och minnas allt fint med den.
ja det är sannerligen lycka det.
att kunna få komma tillbaka och bara stanna en stund och sen åka hem igen och sen återigen få känna allt det där fina. för tänk om jag hade bott kvar där?!
herregud, då hade jag aldrig haft ett så hälsosamt förhållande med staden som jag idag har.

jag känner att det är så mycket jag missat, som jag inte sett eller hört. jag måste upp och reda ut lite frågetecken och jag ska framför allt träffa alla mina älskade finaste bäsaste bodenare.
gött

RSS 2.0