13.06.11

somnade på soffan efter jobbet. brukar inte drömma när jag bara rävsover så där men nu gjorde jag det.

jag jobbade på nån konstig butik som låg ute på en parkeringsplats och runt parkeringen gick det en pool längs med liksom så man var tvungen att hoppa över poolen för att kunna gå till kunden och hjälpa dom.
iaf så höll jag som bäst på att slå in ett paket till katrin zytomierska (av nån underlig anledning) och paketet förvandlades till en miniponny och en liten hund som hela tiden hoppade ur paketet och när jag hämtade den ena så var den andra bort och så höll jag på.
kartin skrek på mej att jag var "sämst i världen och hur faan kunde det ta 35 minuter att slå in ett paket?!"
jag suckade och var trött och försökte förklara att hennes grejer blivit till en miniponny och en hund men när jag försökte förklara hörde jag hur dumt det lät själv så jag suckade vidare och försökte återigen att slå in djuren men det gick inte.
kartin flöt omkring på en uppblåsbar madrass i poolen och pratade högt om hur dålig jag var och hit skulle hon aldrig komma igen minsann.
till slut så fattade djuren att dom var tvugna att samarbeta med mej eftersom jag inte gav mej med att försöka slå in dom. men istället för att ligga still så hoppade dom i poolen och tuggade hål på kartins madrass och sen tog jag med dom hem.
vad fan är det för dröm?

helt galet. vad betyder det?!

10.06.11 Åker på personalfest! See you lat...

mms_img15296 (MMS)

10.06.11 Åker på personalfest! See you laters!


09.06.11

snart är det alltså dags för tenta. i morrn gäller det.
fan vad jag får ångest när jag tänker på den. dom andra tentorna har jag varit ganska lugn inför men den här är helt annorlunda.
jag har knappt varit på lektionerna och jag har definitivt inte läst boken. varför gör jag så här?!
så jävla korkat!

igår satt jag och fjärtis hemma hos mej och skulle plugga men vi pratade bara massa hela tiden. fjärtis pluggade vid sidan om snacket och jag bara drömde mej bort från MF och gäspade så fort jag tittade åt bokens håll...
vi skulle avsluta kvällen med en skräckis men det floppade, vi var inte rädda alls. det var snarare lite komiskt.

aja...mer då?
joo midsommar! jag ska fira på landet med snyggingen som sitter på bilden bredvid mej. vi ska leka, grilla, festa och göra kransar som aldrig förr!jag skulle ju ha varit på green leaf glow goes heathen (med johanna som sitter bredvid mej på bilden nedan) men det har blivit inställt dessvärre. jag gråter inte ihjäl mej över att planerna blev ändrade för hey, det kommer bli bra det här!04.06.11

vad är det jag ALLTID säger? joo, jag säger alltid "ni kan lita på att det blir fint väder i helgen, jag jobbar ju!" och visst är det så. varenda jävla gång jag jobbar helhelg kan man lita på att det blir strålande fint väder.
jag missar allt roligt och jag ska ju få färg i år.
hur ska det gå till om jag ska bli så här motarbetad hela tiden?!
det är inte klokt!

och visst visst, jag börjar inte förrän 15 men jag har en tenta på fredag så jag sitter med näsan i böckerna och vågar inte gå ut för då kommer jag aldrig vilja gå in igen. daaaamn!

RSS 2.0