30.05.09

igår var vi på after work, mycket trevligt initiativ av mej om jag själv får säga det. johanna gillade det iaf!
ni ser?

Madde kom lite efter vi andra och hon hade med sej dessa supersnygga glasögon! självklart var jag inte sen att prova
dom!


jag berättade att jag gått in mina nya skor i veckan..det hade Madde med men hon hade fått skavsår, tur att hon som är indier kan köpa vanliga hudfärgade plåster som alla andra.


kvällen avslutade vi på sticky för att kolla på Michaels spelning, himla bra var dom!

visst ser det ut att vara bra?!

28.05.09bild 1: i tisdags gott folk var jag och spelade biljard, som ni ser är jag proffs på att lägga upp kulorna (skoja, jag vet att det heter bollar)
som det senare visade sej var det oxå det enda jag var bra på..:/

bild 2: nakenchock! min fot, nyålade tånaglar, fin färg va? var snäll och bortse från att det är lite utanför - det är så jag jobbar, lite utanför... thinking outside the box so to speak!

bild 3: nymålade tår att klämma ner i mina nya skor. jag har praktisera lite som högklackstjej i veckan och jag börjar märka lite framsteg... i går sa man på jobbet att jag vinglade lite när jag gick, men inte ett ord idag! framsteg som sagt!

27.05.09

HA! ni trodde jag gett upp mitt bloggande va? men inte jag inte!
jag har bara varit så jäkla trött och ja...full oxå..inte hela tiden såklart men iaf en kväll av två.

men vet ni en sak? jag ska skriva en bok om spårvagnsettikett!
är folk dumma på allvar eller? jag undrar seriöst alltså!
det finns space och så finns det space. man KAN inte sitta typ en annan, och om personen man sitter bredvid flyttar närmare väggen så betyder det inte att man vill lämna MER plats att trängas på utan att man vill flytta bort från den andra! det vet förihelvete ALLA! utom dom som inte har vett i huvet!
så nu är det jag som börjar på min bok, see you at the booksigning!

25.05.09

idag ska det shoppas! jösses vad fattig jag varit men nu, nu är det över - i 2 veckor iaf! och idag lovar jag att lägga upp bilder också eftersom en viss liten Tippitopp klagat lite :)

24.05.09

eftersom ingen verkar veta vad mina nakendrömmar egentligen handlar om och hur man får bort dom fortsätter dom som vanligt. herregud, är hon kvinnan jag ska gifta mej med? vad är det här liksom?
nu har hon diskat och handlat naken med. det är helt galet.


23.05.09

gosh..jag vet inte vad som är med med idag! känner mej helt klen i sinnet liksom...
på vagnen brukar jag mest bara lyssna på musik och försöka se hård och tuff ut så ingen sätter sej bredvid mej (jag lyckas aldrig med det andra, för är det någonstans det blir upptaget först så är det på platsen vid mej - helst av en pissalkis eller en gammal människa som luktar konstigt)
men iaf, ikväll på vägen hem satte det sej en äldre kvinna på sätet vid mitt och efter typ 10 minuter så börjar hon störtböla.
jag är lite rädd när folk gråter i vanliga fall eftersom jag ALDRIG kommer på nått att säga.
men inte i kväll, nej nej. jag ger henne en näsduk och frågar hur det står till. HUR DET STÅR TILL! vaddå blev jag lika gammal som hon helt plötsligt eller?
jag hann inte tänka innan jag frågade och hon började gråta ännu mer...dumt av mej hann jag tänka som gjort henne ännu mer upprörd. men hon blev glad faktiskt, för att nån brydde sej. hon ville faktiskt prata men ingen annan hade brytt sej så hon gav mej flera gulstjärnor och när hon klev av sa hon att jag var en fin ung flicka.
japp, ni hörde rätt! fin ung flicka. folk kommer aldrig någonsin tro att jag är inne på mitt 28:onde år va? jag har börjat inse det nu. jag är en ung kvinna fångad i en ung flickas utseende.
hur länge till kommer jag undan med att köpa månadskort för ungdom tror ni? haha

22.05.09

jag slog just på MTV och där var det nått program som heter rob & big..och vet ni?!
där hade dom den minsta lilla hästen jag sett! jag vill också ha en sån!

i övrigt har jag inget att berätta..jag bara var tvungen skriva för att agge skulle get of my back, hon ska allt få se att jag VISST kan hålla liv i en blogg...jag har redan passerat personbästa faktiskt...4 dagar nu! oh my!

21.05.09.3

okey..jag har ju faktiskt glömt att berätta en sak! alltså, jag har ju preciiiis blivit bloggare så jag har inte kommit in i "detta måste jag skriva i bloggen"-tänket.
men iaf!
TRE nätter i rad har jag drömt om en naken tjej. första natten skickade hon nakensms till mej, 3 stycken! andra natten åker vi skoter - hon är såklart naken! och nu i natt plockar hon blommor på en äng - med bara strumpor på sej!
samma tjej i alla drömmar! ingen jag någonsin träffat men som jag sett på bilder. INTE naken dock.
 i alla drömmarna är jag förlägen och tycker det är lite pinigt att hon är så naken. ja jag är generad upp över öronen faktiskt.
och i första drömmen är jag lite arg också bara för att hon bara antar att jag vill ha hennes nakenbilder. i andra är jag lite less på att hon ALLTID är naken och nu i tredje är det tillbaka till att vara förlägen.

vad betyder det?! hjälp!

21.05.09.2

ahhhhh, hemma efter en hård dag på jobbet.
allt har bara blivit så himla fel idag. allt. jag har varit småsur typ hela dagen på allt och nästan alla. fifan vad skönt att vara hemma igen! nej, jag får börja tänka på glada saker - vad nu det skulle kunna vara?
jooo just det!
jag och småland har bokat måndag för lite inlinesåkande. herregud, den killen vet inte vad han har gett sej in på! jag kan inte bromsa så jag har önskat en parkering eller nått sånt så jag kan öva mej på plan mark. eller nått med mjukt och fluffigt gräs runt...inget dike..gräs, torrt gräs. ja så får det bli!

21.05.09

hur kommer det sej att jag vaknar typ 3 minuter innan klockan ringer på morgonen? ska jag vara lite daredavil och INTE ställa klockan en morgon utan räkna kallt med att jag vaknar iaf?

20.05.09.4

idag har planerandet för Johannas födelsedagspresent startat. vi vet precis vad vi ska göra för att hon ska bli nöjd!
fast jag vill köpa en present också - men vad?! dom andra pratar om att köpa nått tillsammans men jag vill nog vara ensam med min present för den komer bli asbra, det måste den bli, jag hoppas att jag får fingrarna ur och verkligen gör det som jag tänkt nu bara. måste komma ihåg!


20.05.09.3

alltså..visst är det kul när man hittar saker längst ner i tvättkorgen som man inte minns att man köpt bara för att man hann ha på sej grejen i en kvart innan det låg en fläck ketchup på den? tack för den koftan!

20.05.09.2

mitt liv är sjukt tråkigt...jag hade ångest för en stund sen för att jag missat Knight rider...så tråkigt liv har jag


20.05.09

dag 2 på mitt bloggande fortsätter.
idag är jag ledig och utan planer. känns som att jag inte haft planer på flera månader. fast det har jag ju inte heller.

19.05.09

försök nummer ? i ordningen att skapa och upprätthålla en blogg börjar NU! who´s with me?

RSS 2.0