15.11.10.2

eftersom jag varit hemma idag har jag haft en sjukt intensiv serietittardag.
meaning - jag har kollat på buffy, hela säsong 1.
alla som känner mej sen tidigare vet vilket buffyfreak jag är. när jag jobbade nätter på hotell så vaknade jag alltid någongång kring 14-15 tiden på dagarna och gissa vad som gick på tv då?
jo buffy.
sen när jag kom till jobbet på kvällarna, gissa vad som gick då med? jo buffy - den ocensurerade versionen. lite blodigare, lite mer monster.
jag levde och andades buffy. herregud, jag vet ALLT om buffy! hon är typ min homegirl, no joke!

nu har jag iaf plöjt igenom hela säong 1 som sagt men jag längtar redan efter säsong 5. det är då allt härligt händer. willow blir ond och svart och totally mental - loves it! buffy hänger med spike och allt är bara twisted och underbart. herregud, kan jag med att skippa 2, 3 och 4 bara för att få fortsätta med 5:an? nej jag tror jag får hålla mej i skinnet. det sägs ju vara karaktärsdanande att kunna vänta på något gott. så jag väntar väl då. fan vad karaktär jag kommer ha sen!

15.11.10

jag vet inte hur det kommer sej att jag har så otroligt roliga drömmar men jag tycker synd om alla er som aldrig får uppleva mina drömmar irl. de är verkligen helt otroliga!

som i natt drömde jag att jag var på skattjakt med en jävla massa folk. i mitt lag var bland annat reine från "tre kronor" och "reine och mimmi i fjällen". men han var inte till någon hjälp alls.
vi skulle färdas längs ett vattendrag och jag hittade en flotte som jag tyckte vi kunde använda bara för att det måste ju gå snabbare om man åker på vattnet och inte springer bredvid det.
men det tycket inte reine. nej han sabbade hela tiden genom att stoppa fötterna i vattnet och bromsa upp vår fart, allt bara för att det inte var hans idé.
iaf, vi tar oss fram till slut och springer upp för en brant sandbank och uppe på vägen är det meningen att vi ska få en ny ledtråd till vår skattjakt. tror ni renie sprnger? nej, han går som dom i monthy python när dom är i "ministry of silly walks" helt sjukt.
han struttar och hoppar och skuttar och gör det baklänges och allt möjligt...jösses alltså. jag kunde inte vara arg på han länge. inte förrän vi kom ner till vattnet igen och skulle ro oss över och renie hopppar i en egen båt och retas med oss. han retas så länge och mycket att dom andra lagen kommer i kapp oss och vi kommer sist fram till delmålet.
sen är jag helt plötsligt jätteliten i en värld full av stora tygelefanter som har ocd (tvångstankar) och måste varje gång dom lämnar ett rum, en vän eller bara ska gå sin väg - lägga sej ner och posa som om dom sover. hela tiden! alla elefanter gör det!

ja det är tokigt... men min favodröm är den när jag drömde att jag var kalle anka. tvåa kommer den när homer simpson satt och drog vitsar för mej, trea kommer han som inte kunde sova på sin kudde och fyra blir nog när jag var ensam på min egen bagravning.


08.11.10

jag ska fortsätta i samma goda anda som igår. så jag lägger upp lite mer bilder.

jag och johanna har en tradition av att se ut som statyer vi hittar, här kommer några bilder från konstmuseet.johanna tar in all konst på bästa möjliga sättjag posar som statyn - försöker iaf, hon gjorde en jävla svankning den där kvinnan, jag var inte lika bra!hur bra får man bli??? johanna stilar ta mej fan här!och här! det enda hon saknar är en minisnopp! för är det något alla de där statyerna har så är det små snoppar.vi kände oss som hovdamer redo att graciöst glida nerför trappan medans folket jublade och klappade händerna. nu råkade det vara folktomt men om det hade varit folk där hade det nog blivit exakt så!

07.11.10

jag har fått klagomål på att det inte uppdateras så mycket här på blöggen - så jag får väl visa er vad jag gjort idag då?

jag har spanat med evert taube - all clear, inga moln på vår himmel inte!


johanna stod för dagens streetstyle - i en trappa, inte vilken som helst, utan THE TRAPPA!


vart är vi på väg? jo till konstmuseet såklart!


true that!

02.11.10

november redan!
kan ni fatta? jag gör det knappt iaf!

jag har tenta på fredag och jag fortsätter skjuta på pluggandet. vad är det för feeeel på mej? idag efter skolan åkte iaf jag, nadja, robin, anna och jossan och satte oss och gick igenom ganska mycket. skönt som tusan att jag hamnat på rätt köl, iaf litegranna!
dagen har i övrigt bestått av redovisningar och redovisningar och redovisningar. vi inledde med radiospots där vi skulle sälja krigsdataspel - sjukt roligt! många gånger vi höll på köra av vägen där!
sen var det dags för 5 minuters personliga redovisningar där vi fick prata om valfritt ämne.
jag valde Boden, för Boden kan jag lika bra som baksidan av min hand.
det kändes skönt att få det bortgjort så jag bara kan fokusera på tentan på fredag. jag till och med bönade och bad om att få göra det idag - jag bönade om att få redovisa?! unbelivable? ja, kanske men herregud vad den här skolan är nyttig för mej.
nått annat som är nyttigt för mej är att jag hela tiden är surrounded av sånna sköna människor. min klass bara växer och växer på mej och i många av dom har jag hittat riktigt goa vänner som jag vill träffa utanför skolan och ta med till mina andra vänner. inspränga dom i mitt crew så att säga!
jag ska inleda operation insprängning omgående faktiskt!

RSS 2.0