29.08.11

idag har jag varit duktig och säkrat min lia-plats! mkt bra gjort av mej om jag får tycka så, och det får jag ju. jante kan slänga sej i väggen!

idag började även vår första introducering i butiksekonomi och det var välkommet. som jag har längtat. konstigt va. jag längtar till marginaler, räntor och andra härliga grejer... mycket konstigt. men bra att jag längtat. jag har väl mest längtat för att jag känt att det börjat rinna ur mitt hjärnkontor och måste genast fyllas på innan det runnit bort för mkt.

iaf. jag och jossan tog oss till frölunda torg efter skolan, jag fixade min lia-plats och jossan skulle fixa sin men det blev mest shopping av det hela. så pass att jag själv vart inspirerad och köpte mej ett par bikerboots, manchestershorts och ett läderbälte som man knyter istället för att spänna. ja det är tänkt att jag ska knyta det runt min nya poncho som jag införskaffade häromsistens. lite höstnytt var precis vad jag behövde!

ikväll har har helt sonika gått runt i mina nya skor, smort in dom och målat naglarna i höstigt vinrött. en härlig kväll med andra ord!

i morrn är det skola igen och därefter ska jag och bäste robin till bibblan och låna böcker att ha som referensmaterial till vår presentation vi ska hålla i minnesträning och multitasking. jag behöver inte träna minnet lika mycket som robin så vi gör det mest för hans skull men så klart även för att vi vill ha ett betyg på uppgiften.

har jag berättat om helgen? nej det har jag nog inte! i fredags var jag trött och hängig efter en hel vecka med jobb och skola och till och med jobb/skola så jag åkte hem och vilade upp mej.
i lördags var jag på jobbet igen och sen på kvällen mötte jag upp ranta och hennes flickvän och flickvännens kompis på kellys.
typ världens härligaste bög!
jag blev lite kompisförälskad och nu har vi svamp-plockning alternativt fika vid dåligt väder inplanerat till helgen och det ska bli himla kul.
jag har på senare tid märkt att ranta börjat likna justin bieber och det fick jag bevisat i helgen. big time!

kolla själva liksom!om man tittar på mobilen så ser man ju justin bieber och tittar man på ranta så ser man knappt om det ÄR justin bieber eller bara ranta som posar som justin. sjukt.

23.08.11

dagen till ära har jag rensat avloppet till duschen. som vilket proffs som helst faktiskt!
nu hinner vattnet knappt komma ut från duschmunstycket innan det är nere i avloppet. huuur gött som helst.
jag gjorde det till och med utan att kräkas som jag alltid brukar. väldigt nöjd!

jag försökte få robin att förstå men han såg inte lika impad ut som jag hade trott han skulle bli. jag antar att det beror på att han jobbat som rörmockare...?

iaf, dagen har jag spenderat med att storstäda mitt badrum, planerat att vika ihop tvätt men det har jag fortfarande bara på planeringsstadiet och där kommer det nog stanna tills en annan dag. om jag inte får ett ryck ikväll alltså.

sen planerade jag att gå och hämta ut lite böcker jag beställt och fått skickade till hemköp men då ville robin käka sushi och dricka lite öl och det lät ju helt klart trevligare så jag drog till gamlestan och käkade och tog två goda öl och nu sitter jag här och kollar på top chef, fast jag planerar att göra ett ryck med vikningen av tvätten så klart.

i morrn är det så äntligen dags för den stora svampplockningen. jag har insett att jag måte ha en ryggsäck. asså jag menar - vilken amatör har med sej handväskan ut i skogen på svampplockning? nej just det. inte den här amatören iaf!


här är jag i skogen...fast med/till häst, julia närmare bestämt. i morrn blire ingen häst, det blir gummistövlar och svamphink istället. for real alltså!

22.08.11

jag har officiellt tappat det, bloggorken alltså. att jag ens kunnat hålla någorlunda liv i den här bloggen så länge är ett under, lite av ett mirakel. och jag som inte ens tror på mirakel. dom händer då aldrig mej iaf.

idag började skolan. eller iaf inskolningen som dom så fint ville kalla det. 45 minuters hårdkörning. ja jösses, ni hör ju själv. 45 minuter. tufft liv.

jag gick alltså från skolan kvart i två och kände mej inte helt nöjd med dagen så jag hälsade på hos bästa fridan och vi målade tår och fingrar, drack kaffe och sen drog vi oss in mot stan för lite fika med johanna.

på onsdag ska jag och frida plocka svamp. japp, vi ska plocka svamp!
jag ska kolla noooga på nätet innan så jag vet vad vi får med oss hem, man vill ju inte ha nått giftigt och dåligt liksom. hela outfiten är klar. gummistövlar, jacka och byxor.
jag får lov att införskaffa en hink och en rygga (ja rygga som i ryggsäck) så är jag fullt kittad och redo för en heldag i skogen. om vi ens hittar till skogen. jag ska ju göra premiär i angered. aldrig varit där så jag är inte ens säker på att vi hittar till skogen men det ska nog gå bra. en friluftsmänniska som jag själv kan säkert nosa upp en skog på flera kilometers avstånd!
stay tuned - jag lovar en jävla massa bilder på svamp och svamp-plockar-kittad jag själv. och frida så klart!

RSS 2.0