27.10.10

tenta i företagsekonomi idag. fy fan vad skönt att det är över! jag har ingen aning om hur det har gått men jag hoppas på ett godkänt iaf.
om inte ett godkänt skulle infinner sej nästa fredag så har min lärare tröstat mej med att jag får göra omtenta på omtenta tills jag klarar kursen så det känns ju himla fint iaf.

jossan kom på att vi skulle ut och promenera efter skolan, hon skulle bara hem och vila lite först. och nu sitter jag här. pigg som en mört och vill gå ut NU!
men är hon vaken? nej..hon trynar säkert en stund till, hon såg lite trött och sliten ut efter tentan.
några som inte heller är så pigga är bimbo och dandee. ja hör och häpna! bimbo och dandee är här och myser med mej.
eller ja...dom sover nu, en i hallen och andra i köket. men sen när dom vaknat till så ska vi mysa, det kan ni lita på!

21.10.10

igår var jag i slottis och umgicks lite med djuren.
dom är så himla fina där!
jag klappade hästar, kollade på pingvinisar och jag försökte klappa älgarna också men jag nådde inte in med handen. dom såg så mysiga ut älgarna, bara låg där och kollade på mej. helt lugna och fina.
jag skulle vilja ha en liten älg hemma tror jag!



titta vad söt!



och pingvinisarna! dom här två gjorde allt tillsammans. jag tror dom är kära? har man inte hört nån gång att pingviner bara har en partner? isf var dom det för varann!



kolla vad vackert! jag kände mej som alice i underlandet när jag gick genom den här tunneln av träd.



någon som saknar en gympasko?

17.10.10

grattis på födelsedagen mamma, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

anywhooo...
-what do you eat?
-attention
-i love your hair
-more please
-you have a beautiful speakingvocie
-i´m full

kunde inte sagt det bättre själv. chris får en alldeles egen homosexuell i family guy, lovely!


igår fick jag och johanna middag hemma hos frida. sjukt gott, alla borde få äta fridas svamppaj någon gång i sitt liv! alla!
vi satt och spelade kort och pratade hela kvällen.
mest om hurvida vi kommer ihåg alla regler rätt i de kortspel vi spelade. det gjorde vi inte och johanna försökte ständigt fuska till sej en massa fördelar. tänk att hon var så lömsk den där johanna, det anade man inte!

vi gjorde så klart mer än bara prata om regler. frida envisades till exempel om att spela massa crappy låtar för oss på spotify. det var väldigt mycket håkan och marina and the bla bla bla vad dom nu heter. och jag envisades med att rata alla hennes dåliga musikval. så vi hade alla vår grej - johanna försökte få fördelar i spelet, frida spelade dålig musik och jag gnällde om den dåliga musiken. vi utgjorde ett bra team faktiskt.

en nykter helg - hur ofta har man det?! en helt nykter alltså? nu drack ju jag iofs lite vin till maten men det var så lite så det är knappt nämnvärt. att äta penicilin har sina fördelar helt klart, tack vare det har jag sparat massa stålar den här helgen! thank heavens!

jag måste tjäna massa pengar nu när min köpenhamnsresa börjar närma sej. jag tog på mej ett extra jobbpass på fredag  och när jag jobbar mina schemalagda timmar i helgen ska jag försöka muta någon så jag kan stanna längre - bra plan! alla vill ju gå hem tidigt på helgerna och giriga jag vill jobba längre så det blir en ganska enkel ekvation.

enkla ekvationer har jag inte många av i mitt liv just nu förresten. jag sitter och sliter mitt hår med företagsekonomin hela dagarna och jag blir inte klokare för det. när ska jag få vara bra på sånt? kommer jag aldrig bli det?
jag kollar på uppgiften, löser den och kollar sen på facit. är facit och mina resultat någonsin lika? nej, det är dom så klart inte. jag fattar inte vad jag gör för fel! det är inte logiskt i min värld och jag kan inte göra det logiskt heller eftersom jag inte fattar hur jag ska bära mej åt riktigt. men jag verkar ha några till med mej i klassen så jag ska ta ett snacka med läraren i morrn och be om lite extra hjälp. annars kommer den där tentan gå åt skogen!
en sak är iaf säker. jag kommer anlita en revisor för alla mina företag jag ska leda. inga tvivel där inte.

13.10.10

halsfluss alltså. herregud vad obekvämt det är!
jag har legat deckad i flera dagar nu men i morrn ska jag ta mej tusan till skolan. jag SKA dit.
jag vill ju inte missa massa vettiga saker och jag orkar inte ligga hemma och kolla mer film. mina ögon ser faktiskt lite fyrkantiga ut!
det skrämdes man ju alltid av när man var liten, att ens ögon skulle bli fyrkantiga av att kolla för mycket tv. bäst att jag räddas nu innan det är för sent!

11.10.10

mitt huvud dör! ja men typ så iaf.
jag har en bula (rättare sagt två) som värker och gör ont. poor poor me!
om jag hittas död nu snart så vet ni att jag hade en bula i huvudet och att den gjorde ont. ni kan alltså uteslutningsvis anta att det var den som dödade mej.
men bulan (bulorna) sitter där för att jag hade en galet bra lördagskväll och då kan man inte bry sej om sånna petitesser som att man får några bulor och blåmärken lite här och var. för blåmärken har jag också, typ 5 stycken.
ni tror typ att jag är steve o från jackass nu och det är helt okey, det är så man festar enligt mej. steve o style!
jag säger som tommy sa häromdagen "see you on the flipside" och det är där ni hittar mej. on the flipside.

09.10.10

shopping! japps, idag ska det begås shopping.

jag hade ju så fint beställt hem grejer från HM som jag tänkte att jag skulle ha på mej men när jag fick dom så var dom inte alls som på bilderna så jag måste ge mej ut och leta efter något annat att ha på mej. damn it!

05.10.10

för er som inte visste det redan ska jag börja jobba inom showbiz - true that! jag kan inte påstå att jag är helt nöjd med mitt avtal ännu men jag ska nog kunna förhandla till mej något mer.
jag återkommer med besked.

04.10.10.2

när jag kom hem tidigare idag insåg jag vilket datum det är - 4/10.
det är tre år sen magnus dog idag, tre år.
jag förstår inte hur det kan ha gått så lång tid.
det finns fortfarande dagar då jag tänker att det var så längesen jag pratade med mange att jag nästan är på väg att ringa honom innan jag kommer ihåg. han finns ju inte mer, min älskade mange.

jag pratade med matte tidigare och jag blev så ledsen av att höra och känna hans sorg. tänk om det varit min syster? vad fan hade jag gjort om det varit min syster? jag hade inte kunnat leva utan min syster! jag hade levt halv och tom utan henne.



(jag lånar den här bilden av dej stosse)

04.10.10

kanelbullens dag!
jajjemen serrö. men idag på FEK bakade vi negerbollar. fast jossypossy och emmis hade gjort kanelisar och tagit med till mej - hur sött?! himla gölligt tycker jag.
efter skolan var jag som vanligt på weekday och sneglade än en gång på den där himlarns fina militärgröna parkasen jag spanat på så många gånger tidigare.
idag slog jag till. nu är den min min min min!
den är såå fin och mjuk och varm och go och jag kommer leva i den tills det blir för kallt och jag tar fram min härliga dunjacka.

helgen har jag jobbat men helgen invigde jag på fredagen hemma hos sara först och sen vidare till albin. jag hade verkligen hur kul som helst!
vi skrattade, dansade och drack jävligt mycket. vi hamnade på excet och sen hamnade jag och albin på nordstans kebab och jag svullade en kebabtallrik och sen skulle jag hem.
och hem kom jag ju, men inte innan jag åkt några varv med vagnen först.
herregud.
första gången jag upptäckte att jag somnat var när chaffören väckte mej på stampen och sa att han skulle till vagnhallen och alltså tvingade mej att stiga av.
jag hoppade av och fick vänta på vagnen hem i 40 kalla kalla minuter innan den kom och plockade upp mej. kom jag hem på en gång?
nej då, jag somnade så klart på den med och åkte till ändhållplatsen IGEN och sen satt jag med ögonen vitt uppspärrade för att INTE missa att kliva av ännu en gång. jösses alltså.
varför håller jag på såhär?
det är nått med vagnen som gör att jag typ tvärsomnar helt hipp som happ.
anywhooo, jag kom ju hem till sist, fast klockan var närmare 7 på morgonen.

RSS 2.0