17.06.09

Denna gång startar jag med en tjej jag vill kalla för madelene - bara för att hon heter så!

visst är hon söt där hon sitter bland alla öl!?
nu får ni kanske för er att hon madde, hon bara dricker öl på öl på öl. men ICKE! hon gör så mycket mer än så.

madde är född i tvillingarnas tecken 85 - just på denna dag!
hon är en frisk fläkt med mycket på gång, ibland mer än vad som är nyttigt!
madde har som alla vi andra slavat och slitit på donken i år ut och år in. sen tog hon klivet ut i vida världen och reste så det stod härliga till!
man såg henne inte på flera herrans år. lite ljug, det var månader men dom var långa och tysta. för är det nått det inte är när madde är med så är det tyst.
hon pratar om väder och vind och saker hon snubblat på och saker hon sagt då hon inte skulle sagt dom.

hon skrattar högt och ljudligt, åt alla världens sämsta skämt. dom klassiska alla barnen-skämten ligger högt på listan ("alla barnen fick ha sex utom bea, för hon var lesbisk" är väl en maddeklassiker vi alla minns?!) och finns det nått skämt som alltid får henne på bra humör så är det den om pingvinerna på zoo.
madde är en mästare på att återberätta skämt hon hört. hon lägger till med den bredaste göteborgska, och gärna lite förortsslang på det, ni hör ju själv!? man kan inte INTE SKRATTA, mest då åt madde och inte skämtet i sej.
för ärligt talat håller alla hennes skämt samma klass som hennes eget "alla barnen-skämt" och det är egentligen inte ens en klass...det är bara synd och skam för den som uppfann självaste alla barnen-skämten.
men vad gör det är hennes ögon lyser av lycka då hon får berätta dom för främlingar som ännu inte förstått det farliga i att be henne göra det!
it goes on and on and on! till slut tycker man faktiskt att hennes skämt makes sense, vilket dom förstås inte alls gör!

madde är experternas expert på att göra bort sej. hon kan snubbla på plan mark nästan på beställning, hon är som en liten cirkus den där madde. och då pratar jag inte prima ballerina! även om hon skulle var väldans söt i tyllkjol och rosa body.

engagerad har hon alltid varit. vare sej det gäller yrken, att skriva en cv - si si!, eller att vara manager åt flera band och planera fester.
hon brinner som ett tomtebloss på självaste julaftonskväll. eller när man nu väljer att tända sina tomtebloss?! madde tänder dom iaf aldrig då hon inte är något big fan av högtider. vilket är otroligt synd då hon skulle vara den sötaste pepparkaksgumman ever!

madde älskar att dansa!
hennes egen "framåt-bakåtdans" och "borren" är gamla godingar vi sett på alla olika slags dansgolv och dom genomsyras alltid av hennes vackra leende som tycks säga "se, är det inte bra?! jag kom på den själv!" och så ler hon lite som om hon vill att man ska nicka och godkänna. och det gör man. för madde har moves! hon har moves gott folk!

ja, madde - det finns så mycket att berätta men så lite tid. klockan tickar och jag vill ju hinna posta detta innan din egen alldeles speciella dag är över.

så madde här får du - min egen hyllning till dej!
hipp hipp hurra hurra hurra hurra! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!

Madde är - VECKANS VÄN -




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag uppskattar inte det där lesbiska skämtet. Varför just namnet Bea? VARFÖR?! Vad har ni hört?! Den där Madde borde leta upp ett namnlexikon och hitta nåt bättre namn. För vafan lixom? Syster, sa du inte åt henne??

2009-06-18 @ 22:05:23
Postat av: k-s

alltså..du får ta det där med madde själv..jag vill inte lägga mej i eran beef...=) haha

2009-06-18 @ 23:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0